Overslaan naar content

Verzorgende IG | uren in overleg

Op locatie
 • Nieuwe Hoeven (Schaijk)
€ 2.467 - € 3.256 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Nieuwe Hoeven is een bijzondere locatie midden in het groen van de Maashorst, dat voelt als een buurtschap. De natuur speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de bewoners.


Wat ga je doen?

Onze locatie Nieuwe Hoeven zit in de laatste fase van de nieuwbouw. Het grote institutionele gebouw heeft plaats gemaakt voor zeven kleinere gebouwen. Het geheel heeft het karakter van een buurtschap. Iedere bewoner heeft hier zijn eigen appartement met een eigen achter ingang die grens aan de ruime binnentuin. In het nieuwe Nieuwe Hoeven wonen de mensen in groepen, midden in de natuur. Tussen de gebouwen liggen tuinen, weides en wandelpaden waar bewoners zich vrij kunnen begeven. De groene omgeving speelt een belangrijke rol in de dagelijkse activiteiten van bewoners. We zetten de natuurbeleving nu ook in ter verbetering van het mentale welbevinden.


Als verzorgende IG maak jij elke dag zo fijn mogelijk voor cliënten. Dat doe je door de juiste vragen te stellen; wat wilt u, wat kunt u zelf, wat heeft u van mij of anderen nodig? Je begeleidt, verzorgt en verpleegt, vooral bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden en eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zet jij je voor in.

Bij Nieuwe Hoeven draai je nooit een dienst alleen. Je kunt altijd terugvallen op collega's. Ook in de nacht. Wij hebben een apart nachtdienst team maar alle medewerkers van de Nieuwe Hoeven moeten af en toe een nachtdienst werken. Wil jij graag alleen maar nachtdiensten werken? dat kan ook!

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!
Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Direct een vast contract;

 • en goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Zorg en Welzijn niveau 3 of een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg. (Heb jij een zorgopleiding niveau 2 dan ben je ook welkom om te solliciteren. We bespreken dan samen de mogelijkheden)
Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Kun je je goed inleven in cliënten en weet je ze stimuleren en motiveren tot zelfzorg;

 • Werk je graag samen binnen een zelf-organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over specifiek deze vacature of locatie kun je contact opnemen met Ronca Francissen, Teammanager Zorg en Welzijn via 06-13543746.

Op locatie
 • Nieuwe Hoeven (Schaijk, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.256 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Nieuwe Hoeven (Schaijk, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.256 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter