Overslaan naar content

Een dikverdiende bonus

Wat tof dat jij een kandidaat enthousiast hebt weten te maken voor een baan bij BrabantZorg, daar zijn we natuurlijk súper blij mee! Zo blij zelfs, dat we jou graag belonen met een fijn extraatje.  Ontvang 350 euro netto bovenop je salaris per aangedragen kandidaat*

Nodig je vrienden, familie of oud-collega´s uit en iedereen wint

Hoe leuk is het om je eigen collega mee uit te zoeken? * Je ontvangt de fantastische bonus als jouw aangedragen kandidaat minimaal een contract krijgt van zeven maanden en daarbinnen de proeftijd succesvol heeft doorlopen.

Hoe werkt het?

Stap 1 Ga naar de aandraagpagina. Login of registreer met een BrabantZorg mail. Stap 2 Zoek op de aandraagpagina naar de vacature waarop de kandidaat heeft gesolliciteerd. Stap 3 Klik vervolgens op de button ‘Draag een kandidaat aan’. Stap 4 Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.Voila! Jouw aanvraag komt binnen bij het Recruitmentteam. En nu? Nu wachten totdat jouw aangedragen kandidaat de proeftijd heeft doorlopen. Daarna krijgt de salarisadministratie een seintje en zal de bonus aan je uitgekeerd worden! 

Bonusvoorwaarden

We geven je graag duidelijkheid over de bonusregeling, hoe je deze bonus aan kunt vragen, wie welke taak hierin heeft en wat de voorwaarden zijn. Het aandragen begint vóór de sollicitatie, maar uit coulance geldt de bonus tot uiterlijk twee weken nadat de kandidaat gesolliciteerd heeft via werkenbijbrabantzorg.eu en vóórdat de arbeidsovereenkomst van de kandidaat in gaat. Lees hier alles over via:

Meer weten? Stuur een mailtje naar werkenbij@brabantzorg.eu o.v.v. ‘Bonus’. Vermeld de naam van de aangedragen kandidaat en de functie waar het om gaat.