Overslaan naar content

Bijbaan en vakantiewerk

Ga jij deze zomer naar een festival of op vakantie? 🌴 ☀️ Of staat het behalen van je rijbewijs nog op je to do-lijstje? Dan is dit het perfecte moment voor jouw nieuwe bijbaan of vakantiewerk! Bij BrabantZorg bieden we je niet zomaar een baan, maar een goed betaalde en uitdagende optie met flexibele werktijden, waarbij je ook nog eens veel voor anderen kunt betekenen. En hé, als je nu al een stapje verder wilt gaan naast je studie, dan staan we klaar om met je te praten over de mogelijkheden voor een bijbaan. We begrijpen dat je tentamens hebt, dus geen zorgen, je houdt genoeg tijd over. 😉 Je bent van harte welkom om eerst even te komen kletsen!

Waar zie jij jezelf werken? Als BrabantZorg vakantiekracht kun jij aan de slag in de zorg, horeca, schoonmaak en nog meer. En het beste van alles? Dit kan op een van onze 33 locaties! Of je nu een zorgdiploma hebt of niet, we hebben bijbanen in de zorg voor iedereen.

Wat heeft BrabantZorg te bieden? ★ Verdien beter dan in de supermarkt ★ Altijd een bij- of vakantiebaan in de buurt ★ Afwisselend werk ★ Dankbaar werk

★ Mooie toevoeging op je CV

vakantiewerk

Verschillende bijbanen in de zorg

Bij BrabantZorg hebben we voor ieder wat wils als het gaat om bijbanen, of je nu wel of geen zorgdiploma hebt. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze opties: werken in de horeca, afwas, schoonmaak, thuisondersteuning of een bijbaan waarvoor je een zorgdiploma nodig hebt. Klinkt interessant, toch? Check snel onze vacatures en wie weet vind jij binnenkort een toffe bijbaan bij BrabantZorg!

Afwassen en horeca bijbaan

Als een echte keukenheld ondersteun je ons bij allerlei keukenklusjes. Van het uitserveren van maaltijden tot het klaarzetten van de lekkerste salades, toetjes en het verwennen van cliënten met heerlijke verse soep 🍲. En ja, natuurlijk hoort de afwas daar ook bij, maar hey, no sweat! Samen met ons team houd je de keuken blinkend schoon en gezellig. Ook de vloer krijgt regelmatig een flinke poetsbeurt van jou. Van kopjes tot borden en van bestek tot keukenspullen; alles verdwijnt onder jouw vakkundige leiding in de vaatwasser. En zodra die glimmend schoon zijn, krijgen ze natuurlijk een perfect plekje in de kasten terug. Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons topteam? Kom dan snel langs en join the fun in onze keuken! We kunnen niet wachten om samen met jou de handen uit de mouwen te steken. Let's do this!

Schoonmaak bijbaan 🧼

Is een schoonmaak bijbaan iets voor jou? Bij BrabantZorg hebben we schoonmaak bijbanen bij een zorglocatie in de buurt. Als onderdeel van ons team zorg je voor de dagelijkse schoonmaak 🧹 in verschillende ruimtes, zoals de hal en de gangen, gemeenschappelijke ruimtes en de appartementen van onze cliënten. Voor veel van onze cliënten ben jij een vertrouwd gezicht, iemand om even mee te kletsen tijdens je werk. Je biedt niet alleen een schone omgeving, maar ook een luisterend oor. Dat maakt je werk zo waardevol en gevarieerd. Iedereen is blij als jij langskomt! En weet je wat het beste is? Je houdt nog genoeg vrije tijd over voor andere leuke dingen. Dus, denk je dat dit iets voor jou is? Kijk welke schoonmaak bijbaan het beste bij jou past.

4 van 9 weergegeven

Bijbaan als thuisondersteuner

Bij de bijbaan thuisondersteuner kun je samen met een cliënt een spelletje spelen, lekker buiten van het zonnetje ☀️ genieten en gezellig kletsen over van alles en nog wat. En natuurlijk schiet je ook te hulp met wat huishoudelijke klusjes. Even de stofzuiger door het huis halen, een doekje over de kastjes en tafel, noem maar op. Sommige mensen hebben wat hulp nodig bij het aankleden, en ook daar sta jij klaar om te ondersteunen.

bijbaan in de zorg

Bijbaan met zorgopleiding 🎓

Studeer je in de zorg, zoals verpleegkunde, helpende of geneeskunde? En ben jij nog op zoek naar een leuke bijbaan of zomerbaantje? Met een bijbaan in de zorg kun je op verschillende plekken ervaring opdoen, zoals bij PG, in de thuiszorg, op de dagbehandeling en bij kleinschalig wonen. Samen kijken we wat je al kunt en passen we je taken daarop aan. Je staat er niet alleen voor; collega's staan altijd voor je klaar. Je helpt cliënten op basis van een zorgplan, bijvoorbeeld met wassen en aankleden. Ook deel je je bevindingen met het team en geef je belangrijke informatie door aan collega's. Bij ons kun je zorg bieden op jouw manier. En het mooie is, als vakantiekracht verdien je bij ons meer dan in de supermarkt. En natuurlijk wil je ook van je vrije tijd genieten. Met ons 0-urencontract bepaal jij wanneer je werkt; ideaal om te combineren met je studie en privéleven.

Bijbaan in de zorg

Hier zijn wat andere baantjes in de zorg die je zou kunnen overwegen:

Als gastvrouw/gastheer ondersteun je cliënten tijdens de maaltijden, zorg je voor een prettige sfeer en bied je gezelschap door een kopje koffie ☕️ te schenken, een praatje te maken of door voor te lezen. Als was- en strijkhulp (linnendienst) zorg je ervoor dat cliënten altijd schone kleding hebben door te wassen, strijken en netjes op te bergen. Als lid van de technische dienst ben je de held die storingen oplost en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt, van de was tot het afval. Op de revalidatieafdeling assisteer je je zorgcollega's, breng je cliënten naar activiteiten, voorzie je ze van snacks en help je bij het klaarmaken van ontbijt, waardoor elke dag gevarieerd en dynamisch is!

bijbaan in de zorg