Overslaan naar content

Flexpool in de zorg

Ben jij Helpende, Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo)? Wil jij meer inspraak hebben in het invullen van je eigen diensten en werktijden? Vind je het leuk om op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen te werken? Kom dan werken bij de flexpool in de regio waar jij graag aan de slag wilt!

Als medewerker van onze flexpool ondersteun je teams die behoefte hebben aan een tijdelijke collega. Bijvoorbeeld omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat, omdat iemand langdurig afwezig is of als tijdelijke ondersteuning in een team. Je wordt dus voornamelijk ingezet voor de opvang van planbare en voorzienbare afwezigheid van een medewerker in een team. Binnen een team kun je tot maximaal zes maanden werken en daarna wacht er een nieuwe opdracht op je.

Student in de zorg en op zoek naar een bijbaan?

Zit jij in het laatste jaar van de opleiding tot Helpende Plus, Verzorgende IG, Verpleegkundige of hbo-Verpleegkundige? En ben jij op zoek naar een bijbaan om relevante werkervaring op te doen? Dan ben jij meer dan welkom om binnen de flexpool te komen werken. Zo leer jij alvast de kneepjes van het vak binnen verschillende afdelingen met diverse doelgroepen.

Reageer op een vacature, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Overweeg jij vanwege de wetswijziging te stoppen als ZZP’er?

Kom dan bij BrabantZorg in de flexpool en profiteer meteen van:

Direct een vast contract en stabiel inkomen

Behoud van vrijheid en flexibiliteit

Geen zorgen rondom boekhouding, aansprakelijkheid en reserveringen

Doorgroeimogelijkheden of bijscholing met volledig vergoede opleidingskosten

Geen dure arbeidsongeschiktheidsverzekering, 100% loon bij ziekte

Vacatures Flexpool

Filters

4 vacatures
Regionale Flexpool Zorg | 0 - 36 uur
 • Veghel
€ 2.237 - € 3.848 per maandFlexpool
Regionale flexpool zorg | 0 - 36 uur
 • Den Bosch
€ 2.237 - € 3.848 per maandFlexpool
Regionale Flexpool Zorg | 0 - 36 uur
 • Oss
€ 2.237 - € 3.848 per maandFlexpool
Regionale Flexpool Zorg | 0 - 36 uur
 • Uden
€ 2.237 - € 3.848 per maandFlexpool

Ervaringen van flexpoolmedewerkers

 • Ruim zes jaar werk ik nu bij BrabantZorg, waar ik ben begonnen als student Verzorgende IG. Waar ik eerst in de thuiszorg werkte, zit ik nu sinds drieënhalf jaar beter op mijn plek in de flexpool. Ik mag werken op verschillende afdelingen en dat voelt prettig: ik doe veel ervaring op en het geeft me de rust die ik zocht. Dat komt mede doordat de lijnen binnen de flexpool kort zijn; ik kan altijd bij iemand terecht om te sparren, vragen te stellen, maar ook gewoon als ik mijn verhaal kwijt wil. Werken als flexmedewerker is dus zo gek nog niet.

  Miranda Lindenhovius - Kuiper

  Verzorgende IG, flexpool

 • Aangezien ik een groot gezin heb, is een goede werk-privébalans voor mij heel belangrijk. Bij de flexpool wordt naar je geluisterd en samen gekeken naar de mogelijkheden. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Door de wisselende opdrachten blijf je alert en leer je steeds weer nieuwe dingen. Ik voel me altijd welkom bij de teams waar ik kom werken en ben blij met de regelmatige bijeenkomsten met andere medewerkers in de flexpool. Brabantzorg is een erg fijne werkgever waar de visie: ‘Elke dag zo fijn mogelijk’ centraal staat.

  Esther Scholtes

  Verpleegkundige, flexpool

 • Ik werk al 24 jaar in de zorg, waarvan zestien jaar voor BrabantZorg. Waar ik startte helpende, heb ik inmiddels de opleiding helpende plus afgerond. Ik heb altijd in de zorg willen werken, omdat ik anderen wil helpen, daar waar ze het af en toe zelf niet meer kunnen. Zij zijn zo dankbaar; dat maakt mijn dag. Ik heb op verschillende locaties gewerkt, maar werk sinds 2021 bij de flexpool. Die overstap bevalt mij hartstikke goed; ik zou niet meer terug willen naar een vaste locatie. Het heeft me veel rust gebracht en toch is het werk afwisselend; daardoor vind ik mijn werk nog leuker. Er zijn minder verplichtingen, zoals overleggen of neventaken. Op elke locatie leer je weer wat nieuws en je kunt altijd terugvallen op de managers van de flexpool.

  Flexpool medewerker BrabantZorg
  Rosita Gajadhar

  Helpende plus, flexpool

 • Al zeven jaar ben ik werkzaam bij BrabantZorg. Ik werkte in de thuiszorg, de nachtdienst en nu sinds vier jaar in de flexpool. Door medische redenen koos ik voor regelmaat en dat geeft rust. Al jaren werk ik graag met mensen en de afwisseling in diverse zorglocaties is leuk. Alle facetten van zorg komen aan bod als flexmedewerker. Je kunt kiezen voor lange en korte periodes op locaties en kunt voorkeuren doorgeven. Ik kies bewust voor langere opdrachten en ken daardoor veel collega’s en cliënten persoonlijk. Voor je de uitdaging verliest, ben je ergens anders weer inzetbaar: dit gaat allemaal in goed overleg met de planners. Ik zou niet meer terug naar een vast team willen.

  Astrid van Grinsven

  Verzorgende IG, flexpool

"Werken bij de flexpool heeft veel voordelen. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen qua werk. En in het team ontstaat meteen rust als ik kom invallen!"

Aafke Verzorgende IG Flexpool