Skip to content

BrabantZorg voor jouElke dag zo fijn mogelijk

​​Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. Wij ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. 

Bij BrabantZorg bieden we elke dag ondersteuning, welzijn, (thuis)zorg en wonen op maat aan zo’n 10.000 cliënten. Dit doen wij vanuit 32 locaties, verdeeld over vier regio's: Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch/Bommelerwaard. Met ongeveer 5500 medewerkers en 3500 vrijwilligers wordt iedere dag hard gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij de cliënten van cliënten. We zoeken gemakkelijk de samenwerking op en delen dezelfde passie: zorgen voor een ander. We zijn enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel. Met de verschillende locaties en diverse zorgsoorten, is er altijd wel een passende plek voor jou!

BrabantZorg zet zich in voor verdraagzaamheid! Iedereen is bij ons welkom en kan zichzelf zijn!

Hoe wij onszelf onderscheiden van andere zorgorganisaties? Dat lees je op deze pagina!  Want werken in de zorg is niet overal hetzelfde! 

Wat BrabantZorg jou biedt:

Werken en leren op maat

Wil jij graag een BBL-zorgopleiding naast je huidige baan volgen? Of wil je een carrièreswitch maken? Dan bieden wij je een kosteloze opleiding, erkend diploma én baangarantie. Ook betaalt BrabantZorg jouw collegegeld, boeken en benodigde licenties.

Koploper in de zorgtechnologie

Graag zijn we een voorloper in zorgtechnologie en -ontwikkeling. Binnen onze locaties vind je bijvoorbeeld VR-brillen om dementie te ervaren, een contacthond en MiMakkers om individueel contact te maken met cliënten.

Thuiswerken

Voor bepaalde functies is het mogelijk om een dag thuis te werken. Dan maak je gebruik van onze thuiswerkregeling, waarbij je ook de benodigde materialen ontvangt.

Verschillende zorgsoorten

BrabantZorg heeft veel verschillende zorgsoorten in huis: van revalidatie tot hospice en van complexe dementie tot Korsakov. Om medewerkers te ontlasten wordt zorgtechnologie steeds meer geïntegreerd op de werkvloer.

Bij ons kun je doorgroeien

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf altijd kunt blijven ontdekken en ontwikkelen. Met onze 32 zorglocaties en diverse zorgsoorten kunnen we veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden.

Verlofuren sparen

Wil je even tijd voor jezelf, komt er een onvoorziene gebeurtenis op je pad of wil je met vervroegd pensioen? Bij ons kun je verlofuren sparen om in te zetten wanneer het jou uitkomt.

Bonus bovenop je salaris

Ken jij iemand in jouw omgeving die een nieuwe uitdaging zoekt? Zorg jij voor een nieuwe BrabantZorg-collega? Dan ontvang jij een bonus van €350,- netto!

Goed salaris en fijne extra's

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Daarnaast krijg je bij ons een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).

Financiële coaching

We leven in een tijd vol prijsstijgingen en inflatie. BrabantZorg wil graag bijdragen aan een gezonde financiële situatie en daarom kun je altijd in gesprek met onze geldcoach, budgetcoach of geldbuddy.

Medezeggenschap

Gezien en gehoord worden op de werkvloer; we betrekken je er graag bij. BrabantZorg heeft verschillende aandachtsgebieden waar jij aan deel kunt nemen.

Coachen of gecoacht worden

Binnen de afdeling op jouw locatie werk je samen met zowel lerende als ervaren collega's. Zo is er altijd een goede balans tussen begeleiding en zelfstandigheid.

BrabantZorg festival

Dit jaar bestaat BrabantZorg 15 jaar en dat vieren we graag met alle medewerkers en vrijwilligers. Niet zomaar een feest, maar een heus meerdaags festival!

Aandacht voor medewerkers

De zorg is dynamisch. De vraag wordt steeds groter en de technieken steeds innovatiever. Daar hebben wij veel aandacht voor bij BrabantZorg. Onze afdeling Vernieuwing & Kwaliteit is continu bezig met het verbeteren en innoveren. Dagelijks zet een team van consulenten zorgtechnologie zich in om te onderzoeken hoe en welke technologische hulpmiddelen ingezet kunnen worden in de zorg. Hiermee helpen we het leven van cliënten aangenamer te maken én zorgen we ervoor dat er meer tijd ontstaat voor de zorg en ondersteuning die alleen door mensen gedaan kan worden. En daar kom jij tevoorschijn!

Er is veel aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onze afdeling Academie is speciaal ingericht om te faciliteren in de juiste opleiding voor jou. Zo kunnen wij jonge onervaren mensen en zij-instromers bij ons laten starten, alsook ambitieuze collega's door laten groeien. Iedere collega bij BrabantZorg heeft toegang tot interne on- en offline trainingen. Ook kunnen er in samenwerking met diverse opleidingsinstituten erkende certificaten worden behaald. Iedere collega ontvangt een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Er is aandacht voor jou als mens en samen komen wij tot een goede werk-privé balans. We waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. We bieden jou een inspirerende werkomgeving met een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Strategische visie

Vanwege de grote veranderingen in de zorg is het belangrijk dat wij ons voorbereiden op en richting geven aan deze veranderingen. Daarom zijn wij een paar jaar geleden van start gegaan met de strategische visie 'Samenspel in de zorg.'

In onze visie is het gedachtegoed van Machteld Huber over positieve gezondheid leidend. In de video is te zien hoe wij ons voorbereiden op de toekomst.