Overslaan naar content

BrabantZorg voor jou

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons elke dag drijft bij de ondersteuning van bewoners en cliënten én dat is wat we willen voor onze medewerkers.

Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 10.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch/Bommelerwaard. ​Wij doen dit voor mensen die verpleeghuiszorg, dagbesteding, (huishoudelijke) thuiszorg, revalidatie- en/of herstelzorg nodig hebben. We zoeken daarbij naar mogelijkheden om een zo fijn en waardig mogelijke dag te ervaren. We bieden dit samen met cliënten en hun naasten, onze vrijwilligers en vanuit kleine teams met betrokken medewerkers. We zoeken gemakkelijk de samenwerking op en delen dezelfde passie: zorgen voor een ander. We zijn enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel. Met de verschillende locaties en diverse zorgsoorten, is er altijd wel een passende plek voor jou!

BrabantZorg zet zich in voor verdraagzaamheid! Iedereen is bij ons welkom en kan zichzelf zijn!

Hoe wij onszelf onderscheiden van andere zorgorganisaties? Dat lees je op deze pagina!  Want werken in de zorg is niet overal hetzelfde! 

Wat BrabantZorg jou biedt:

Direct een vast contract

Ons uitgangspunt is dat elke nieuwe medewerker meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd krijgt aangeboden. We spreken graag het vertrouwen uit naar nieuwe medewerkers, wat bijdraagt aan de kernwaarden van onze organisatie.

Iedereen is welkom!

BrabantZorg zet zich in voor verdraagzaamheid​. Iedereen is bij ons welkom en kan zichzelf zijn. BrabantZorg heeft respect voor ieders seksuele en romantische oriëntatie, genderidentiteit, afkomst, huidskleur, religie, leefstijl en mogelijkheden.

Werken en leren op maat

Wil jij graag een BBL-zorgopleiding naast je huidige baan volgen? Of werk je al jarenlang in een andere branche, maar ben je klaar om een carrièreswitch te maken? Dan bieden wij je een kosteloze opleiding, erkend diploma én baangarantie. Ook betaalt BrabantZorg jouw collegegeld, boeken en benodigde licenties. Last but not least: er staat een team praktijkopleiders voor je klaar, zodat je er niet alleen voor staat!

Koploper in de zorgtechnologie

Graag zijn we koploper in de zorgtechnologie. Dagelijks zet een team van Consulenten Zorgtechnologie zich in om te onderzoeken hoe en welke technologische hulpmiddelen ingezet kunnen. We werken onder andere met VR-brillen om studenten dementie te laten ervaren, een belevenistafel en robothond voor de ontspanning van cliënten en een medicijndispenser en bedsensor om zorgmedewerkers te ontlasten.

Thuiswerken

Voor bepaalde functies is het mogelijk om een dag thuis te werken. Je kunt daarbij gebruikmaken van onze thuiswerkregeling, waarbij je ook de benodigde materialen ontvangt voor jouw ideale thuiswerkplek.

Verlofuren sparen

Wil je even tijd voor jezelf, komt er een onvoorziene gebeurtenis op je pad of wil je met vervroegd pensioen? Bij ons kun je verlofuren sparen om in te zetten wanneer het jou uitkomt.

Verschillende zorgsoorten

BrabantZorg heeft veel verschillende zorgsoorten in huis: van revalidatie tot hospice en van complexe dementie tot Korsakov. Er is atijd een afdeling en doelgroep waar jij de beste zorgmedewerker uit jezelf kunt halen.

Bij ons kun je doorgroeien

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf altijd kunt blijven ontdekken en ontwikkelen. Met onze 33 zorglocaties en diverse zorgsoorten kunnen we veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Onze BrabantZorg Academie kijkt graag mee naar jouw persoonlijke leertraject.

Goed salaris en fijne extra's

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Daarnaast krijg je bij ons een eindejaarsuitkering (8,3%) en vakantiegeld (8%).

Financiële coaching

We leven in een tijd vol prijsstijgingen en inflatie. BrabantZorg wil graag bijdragen aan een gezonde financiële situatie en daarom kun je altijd in gesprek met onze geldcoach, budgetcoach of geldbuddy.

Aandacht voor jouw loopbaan

Wil jij binnen BrabantZorg doorgroeien? Wil je een cursus doen? Of wil je je werk totaal over een andere boeg gooien? Als medewerker heb je toegang tot verschillende trainingen, een persoonlijk ontwikkelbudget en natuurlijk staan onze opleidingsadviseurs en recruiters altijd voor je klaar om samen te kijken wat het best bij jou past!

SamenZorg

Bij BrabantZorg geloven wij in SamenZorg met familie en verwanten. Samen met hen kijken we wat er mogelijk is en wie wat kan betekenen voor de cliënt. Zo maken we Elke dag zo fijn mogelijk en behoudt de cliënt zoveel mogelijk de regie.

Medezeggenschap

Gezien en gehoord worden op de werkvloer; we betrekken je er graag bij. BrabantZorg heeft verschillende aandachtsgebieden waar jij aan deel kunt nemen.

Bonus bovenop je salaris

Ken jij iemand in jouw omgeving die een nieuwe uitdaging zoekt? Zorg jij voor een nieuwe BrabantZorg-collega? Dan ontvang jij een bonus van €350,- netto!

Carnaval bij BrabantZorg

Ben jij een echte carnavalsfan? Dan zit je hier goed! Wij hebben een heuse carnavalswedstrijd waarbij alle medewerkers ons eigen BrabantZorg-embleem mogen ontwerpen. Kei gezellig, toch?

Coachen of gecoacht worden

Binnen de afdeling op jouw locatie werk je samen met zowel lerende als ervaren collega's. Zo is er altijd een goede balans tussen begeleiding en zelfstandigheid.

Belevenis van cliënten

We zetten graag in op de geluksmomentjes van cliënten. Onze locaties krijgen dan ook regelmatig bezoek van een muziektherapeut, contacthond of MiMakker.

Kinderopvang

Gaat jouw kind naar de kinderopvang en ben je daar het liefst dichtbij in de buurt? Dat kan! Enkele BrabantZorg-locaties hebben intern een kinderopvang. Jij aan het werk en je kind bij de opvang - en dat in één gebouw.

Aandacht voor medewerkers

Bij BrabantZorg zijn we volop bezig met de uitdagingen die spelen in de zorg. Bijvoorbeeld de dubbele vergrijzing en het tekort aan zorgmedewerkers. Zo kijken we hoe zorgtechnologie ondersteuning kan bieden, hoe we de zorg anders kunnen organiseren, en welke nieuwe samenwerkingen we aan kunnen gaan op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Hiermee helpen we het leven van cliënten aangenamer te maken én zorgen we ervoor dat er meer tijd ontstaat voor de zorg en ondersteuning die alleen door mensen gedaan kan worden. En daar kom jij tevoorschijn!

Er is veel aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onze afdeling Academie is speciaal ingericht om te faciliteren in de juiste opleiding voor jou. Zo kunnen wij jonge onervaren mensen en zij-instromers bij ons laten starten, alsook ambitieuze collega's door laten groeien. Iedere collega bij BrabantZorg heeft toegang tot interne on- en offline trainingen. Ook kunnen er in samenwerking met diverse opleidingsinstituten erkende certificaten worden behaald. Iedere collega ontvangt een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Er is aandacht voor jou als mens en samen komen wij tot een goede werk-privé balans. We waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. We bieden jou een inspirerende werkomgeving met een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Het verhaal van BrabantZorg

We zijn ervan overtuigd dat we samen de uitdagingen van de toekomst aankunnen om Elke dag zo fijn mogelijk waar te maken. Bekijk hieronder ons verhaal.