Skip to content

Stage mogelijkheden

Volg jij een mbo-, hbo- of wo-opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij jij het verschil kunt maken? Bij ons kun je terecht voor een tal van mogelijkheden. Volg je geen zorg- of welzijnsopleiding? Dan ben je bij ons uiteraard ook welkom. Bij BrabantZorg is ruimte voor korte stages van bijvoorbeeld een maand, zoals de snuffelstage of een praktijkopdracht. Maar ook langere stages van bijvoorbeeld 5 maanden zijn mogelijk. Je draait dan echt mee op de werkvloer in een team.

Binnen de verschillende locaties en in de thuiszorg kun je je specialiseren in de onderstaande vakgebieden: 

  • Psychogeriatrie; voor ouderen met dementie of een andere geheugenstoornissen als gevolg van het ouder worden.

  • Somatiek; voor ouderen met een lichamelijke beperking.

  • Geriatrische revalidatie; na bijvoorbeeld een beroerte (CVA) of operatie.

Aanmelden voor een stage

Klik op de button om direct te solliciteren op een stageplek bij BrabantZorg. Na je aanvraag kijken wij of we je een stageplek kunnen bieden op één van onze locaties. Binnen uiterlijk twee weken krijg je van ons een reactie. 

Afstudeerstage

Ben je op zoek naar een afstudeerstage als laatste onderdeel van je studie? Laat het ons via onderstaande knop weten, zodat we samen kijken naar een geschikte afstudeerstage voor jou.

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage - ook wel vrijwilligerswerk genoemd - op een locatie bij jou in de buurt? Neem via onderstaande knop contact met ons op.

Neem contact op

Heb jij vragen of is er ondertussen iets veranderd aan je situatie? Sanne van den Berg en Annelies Verhoeven beantwoorden graag je vragen.

Neem contact op

Erkend leerbedrijf

BrabantZorg is een erkend leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Het maakt afspraken met deze bedrijven over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of een mbo-certificaat voor leven lang.

SBB Erkend Leerbedrijf