Overslaan naar content

Thuiszorg vacatures

Ontdek onze uitdagende vacatures in de thuiszorg. BrabantZorg is de plek waar jouw zorgtalent tot bloei komt. Wij zijn een toonaangevende thuiszorgorganisatie die zich inzet voor het welzijn en de zorg van mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij bieden een uitgebreid scala aan thuiszorgdiensten, waaronder: huishoudelijke hulp, dagbesteding, verzorging, verpleging en herstel- en revalidatiezorg.

Als thuiszorgprofessional speel je een cruciale rol in het leven van cliënten. Je biedt persoonlijke zorg en ondersteuning op maat, met als doel de kwaliteit van het leven van de cliënt te behouden en/of te verbeteren. Of het nu gaat om het helpen bij dagelijkse taken, het verstrekken van medicatie of het bieden van emotionele steun: jij maakt het verschil in het leven van anderen.

Achter elke voordeur ontmoet je een uniek persoon met een eigen verhaal. De ene keer kom je bij een jongvolwassene die thuiskomt na een ziekenhuisperiode of een ongeval. Jij biedt ondersteuning bij bijvoorbeeld de wondzorg of het leren omgaan met een stoma. De andere keer ga je naar een oudere dame die je helpt met het aantrekken van haar steunkousen en het druppelen van haar ogen. Je bent niet alleen zorgmedewerker, maar ook vertrouwenspersoon: mensen maken graag een praatje met je. De mensen kijken echt uit naar je komst.

Samen groeien, betere zorg bieden

Bij BrabantZorg geloven we in de kracht van samenwerking en persoonlijke groei. We bieden uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen als zorgprofessional.

Wil je werken in een warme en betrokken organisatie waarin jouw zorgtalent tot zijn recht komt? Solliciteer vandaag nog op onze vacatures in de thuiszorg en bouw aan een lonende loopbaan waar je trots op kunt zijn.

Vacatures thuiszorg

Filters

30 vacatures
Coördinerend Verzorgende IG | 12 - 26 uur
  • Erp/Boekel/Venhorst
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Coördinerend Verzorgende IG | Thuiszorg | 12 - 24 uur
  • Oss/Herpen/Megen
€ 2.695 - € 3.503 per maand
6 van 30 weergegeven

"Het is onze kunst om de deur altijd weer met een glimlach dicht te doen. De dankbaarheid van cliënten en de succesmomenten die we samen vieren; daar doen we het voor"

Nina Muusz, thuiszorg

Thuiszorgmedewerker met cliënt
Thuiszorg op de fiets
Thuiszorg op bezoek