Skip to content

Deel jouw talent!

Vrijwilligerswerk: dankbaar werk

Samen met een cliënt wandelen in de natuur, fietsen naar de markt, een praatje maken, maar ook de redactie voeren van een kabelkrant of gastvrouw zijn in het restaurant. Zomaar wat voorbeelden van activiteiten die door vrijwilligers bij ons worden uitgevoerd. Allemaal om de cliënt een zo fijn mogelijke dag te bezorgen. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent veel voor de cliënten. Voor iedereen die zich wil inzetten, is er een passende activiteit. En met 33 zorglocaties is er altijd passend vrijwilligerswerk bij jou in de buurt!

Ben je geïnteresseerd in vrijwillige inzet bij BrabantZorg? Vul dan hieronder het contactformulier in! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

" Bewoners een fijne dag bezorgen is onbetaalbaar "

Aanmelden voor vrijwilligerswerk

Word jij onze nieuwste enthousiaste vrijwilliger? De bewoners wachten met smart op je!

Vind hier de dichtstbijzijnde locatie voor vrijwilligerswerk in de buurt.

We doen het met elkaar en de cliënten verheugen zich op jouw komst. Je hoort er écht bij en dat waarderen we. We maken graag kennis met je en laten jou kennismaken met de locatie. Samen stellen we een vrijwilligerscontract op, zodat jij net als iedereen binnen BrabantZorg ook beloningen ontvangt!

Wat wij bieden:

Zinvol werk, jij gaat sowieso met een goed gevoel naar huis

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de zorg

Reiskostenvergoeding

Je bent goed verzekerd, mocht er iets gebeuren

Een mooie, maatschappelijke toevoeging op jouw CV

Beloningen, zoals een kerstpakket en andere attenties

De mogelijkheid tot kosteloze cursussen en trainingenJe denkt natuurlijk dat je bij BrabantZorg alleen vrijwilligerswerk in de zorg kan doen. Niets is minder waar! Wil jij de tuin af en toe onderhouden, de dieren verzorgen, de technische dienst ondersteunen, assisteren bij de fysiotherapeuten, de muziekmiddag organiseren of in de horeca aan de slag? Voor ieder wat wils bij BrabantZorg. Het gaat niet alleen om de zorg, juist ook om het welzijn van de bewoners. En daar kun jíj aan bijdragen!

Zit jij tussen twee banen in, maar wil je die periode zinvol besteden? Is jouw tante of buurman verhuisd naar het verzorgingshuis en ga je daar af en toe langs? Wil jij een leerzame, maatschappelijke bijdrage leveren naast jouw studie in de boeken? Of wil je over een tijdje een zorgopleiding volgen en alvast kennismaken met de sector?

Laat het ons weten. We maken graag kennis met je!

Meestgestelde vragen

Misschien is jouw vraag over vrijwilligerswerk een vraag die meerdere mensen stellen. Daarom vind je hier een overzicht van alle antwoorden die jij graag wil weten!

Neem contact op

Heb jij toch nog vragen, een specifieke voorkeur voor activiteit of een leuk idee? De vrijwilligerscoördinatoren staan voor je klaar!

Vrijwilligerswerk bij BrabantZorg