Overslaan naar content

Opleidingen

Wij bieden jou de mogelijkheid om werken en leren te combineren bij BrabantZorg. Doordat wij 33 zorglocaties hebben in de regio's Oss, Uden, Meierijstad/Veghel en Den Bosch/Bommelerwaard - aangevuld met thuiszorgteams en een kantoorlocatie, kun je ervaren wat het beste bij jou past. Volg je de opleiding bij BrabantZorg? Wij bieden je een kosteloze opleiding, erkend diploma én baangarantie. Ook betaalt BrabantZorg jouw collegegeld, boeken en benodigde licenties. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst en salaris! Zo maak je een fijne start in jouw zorgcarrière!

Vacatures voor leerplekken en stages

Opleidingen

Opleiding Helpende Zorg & Welzijn Niveau 2 (BBL)
Op locatie
  • Oss / Den Bosch / Veghel / Uden, Noord-Brabant
Opleidingen
Opleiding Verzorgende IG Niveau 3 (BBL)
Op locatie
  • Oss / Den Bosch / Veghel / Uden, Noord-Brabant
Opleidingen
Opleiding Verpleegkundige Niveau 4 (BBL)
Op locatie
  • Oss / Den Bosch / Veghel / Uden, Noord-Brabant
Opleidingen
Opleiding Verpleegkundige HBO (Duaal/Deeltijd)
Op locatie
  • Oss / Den Bosch / Veghel / Uden, Noord-Brabant
Opleidingen
Stage
Op locatie
  • Oss / Den Bosch / Veghel / Uden
Opleidingen

Stage

Volg jij een mbo- of hbo-opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij jij een maatschappelijke bijdrage levert en écht het verschil kan maken? Bij ons kun je terecht voor een tal van mogelijkheden.

Stage bij BrabantZorg

Helpende mbo 2

Deze BBL-opleiding duurt twaalf maanden. Jij krijgt een contract van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week en gaat daarbij gemiddeld één dag in de week naar school.

BBL-opleiding Helpende mbo 2

Verzorgende IG mbo 3

Deze BBL-opleiding duurt drie jaar, maar een versneld traject is ook mogelijk. Je krijgt een contract van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week en gaat daarbij gemiddeld één dag in de week naar school.

BBL-opleiding Verzorgende mbo 3

Verpleegkunde mbo 4

Deze BBL-opleiding duurt twee jaar indien je een Verzorgende IG diploma hebt. Heb je nog geen diploma in de zorg, dan duurt de opleiding vier jaar. Je krijgt een contract van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week en gaat daarbij gemiddeld één dag in de week naar school.

BBL-opleiding Verpleegkunde mbo 4

Verpleegkunde hbo

Samen met jou bepalen we welk traject er nodig is om het diploma Verpleegkunde hbo te behalen. Je krijgt een contract van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week en gaat daarbij gemiddeld één dag in de week naar school.

BBL-opleiding Verpleegkunde mbo 4

Omscholen en verkorte trajecten

Werk jij al jaren in de detailhandel, transportsector of op kantoor en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Lefgozer is hét zij-instroomtraject in Brabant. In anderhalf jaar tijd behaal jij je diploma voor de zorg, mét een passend salaris.

Lefgozer

Van BOL naar BBL

Volg je een voltijd opleiding en merk je dat je liever de kennis direct in de praktijk toepast?

Binnen BrabantZorg is het geen probleem om halvewege je BOL te switchen naar een BBL-opleiding, ook niet als je de stage binnen je BOL-opleiding niet bij BrabantZorg hebt gevolgd. We gaan graag met je in gesprek!

Werken en leren BBL