Overslaan naar content

Open sollicitatie

Bij BrabantZorg geloven we in persoonlijke kennismakingen die verder gaan dan de traditionele open sollicitaties. Strenge eisen voor diploma’s maken plaats voor het persoonlijke gesprek met aandacht voor ervaring en loopbaankansen. We willen je uitnodigen om op een informele manier kennis te maken, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. We zijn ervan overtuigd dat een face-to-face ontmoeting de mogelijkheid biedt om jouw unieke kwaliteiten en ambities beter toe te lichten. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en willen graag bespreken hoe we jouw talenten kunnen inzetten binnen onze zorgorganisatie. Tijdens het vragenuur op de verschillende zorglocaties kun je samen met de recruiter jouw toekomstige bijdrage bespreken. 

Bekijk de vragenuurtjes in jouw regio!

Klik op onderstaande knop om te bekijken wanneer het vragenuurtje bij jou in de buurt is.

Een open sollicitatie met een persoonlijke twist

In het vragenuur krijg je de kans om vrijblijvend met een recruiter van jouw regio te praten over opleidingsmogelijkheden en functies. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Je hoeft dan geen open sollicitatie te schrijven; deze tijd steken we namelijk liever in het gesprek. Je ontdekt welke opleidingen je kunt volgen om je carrière in de zorg te starten of om verder te ontwikkelen. De recruiters kunnen waardevolle informatie geven over boeiende functies in verschillende zorggebieden, zoals Verpleegkundige, Verzorgende of Helpende. Ook behandelaren zoals artsen en fysiotherapeuten, horeca- en huishoudelijk medewerkers nodigen we uit voor een oriënterend gesprek tijdens onze vragenuren. Het is een uitstekende gelegenheid om je carrièremogelijkheden te verkennen en te ontdekken waar jouw passie en talenten het best tot hun recht komen. Dit vragenuur is jouw kans om meer inzicht te krijgen en de volgende stap te zetten in jouw zorgloopbaan. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Open sollicitatie BrabantZorg
Vragenuurtje BrabantZorg

Ontdek onze socials

Op onze werken-bij socials delen we regelmatig updates, verhalen en foto's die een levendig beeld geven van wie we zijn en wat we doen. Op deze manier krijg je alvast een voorproefje van onze bedrijfscultuur, onze waarden en de werkomgeving, voordat je naar het vragenuur gaat. We geloven dat het verkennen van onze socials en deelname aan ons vragenuur jou een uitgebreider beeld geeft van wie we zijn en wat we te bieden hebben. We willen ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt en goed geïnformeerd bent voordat je de keuze maakt om BrabantZorger te worden! Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven en te ontdekken hoe we jouw zorgzaamheid voor anderen kunnen verenigen met een loopbaan binnen onze organisatie.

We willen dat je niet alleen een goed beeld krijgt van wie we zijn als organisatie, maar ook van de mogelijkheden die we bieden. Bekijk onze secundaire arbeidsvoorwaarden op 'BrabantZorg voor jou'.