Procedure en toelatingseisen
Na je sollicitatie volgt er een telefonische kennismaking, waarin ook jij de ruimte krijgt om vragen te stellen. Na positief advies wordt een digitale AMN-test ingepland. Vervolgens voer je een fysiek gesprek met onze praktijkopleiders en campus Recruiter, als onderdeel van de selectieprocedure. Wij laten je daarna zo snel mogelijk weten of je de BBL-opleiding via BrabantZorg mag gaan volgen.Om in aanmerking te komen voor de opleiding ben je in het bezit van de juiste vooropleiding:
- diploma vmbo-kader/-gemengd/-theoretisch;
- Havo overgangsbewijs van leerjaar 3 naar 4;
- diploma mbo-niveau ;
- BOL-studenten mbo Verzorgende IG kunnen de overstap maken naar BBL opleiding.
Overige toelatingseisen
- Je spreekt ruim voldoende de Nederlandse taal op minimaal B2 niveau
- Je woont in 1 van de regio's van BrabantZorg (Regio Oss, Uden, Den Bosch of Meierijstad) of woont in de nabije omgeving van 1 van deze regio's (max 30 minuten reistijd)
- Je hebt passende diploma's die je kan overhandigen (digitaal)
- Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken (korte diensten, lange diensten, weekenden en feestdagen)
- Je kan aanwezig zijn op alle schooldagen tijdens de opleiding
Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar wil je wél graag in aanmerking komen voor een BBL plek Verzorgende IG? Neem dan contact op met onze Campus Recruiters.
Wanneer start de opleiding?
Er zijn meerdere startmomenten in het jaar. Dit is afhankelijk van bij welke ROC je de opleiding gaat volgen. Alle startmomenten en opleidingsplaatsen vind je hier.
Kies je voor de opleiding op het KW1C in Oss, dan word je dubbel gekwalificeerd als Verzorgende IG en medewerker Maatschappelijke zorg.
Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je! Hoe?
Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
Wil je liever eerst even contact met één van onze Campus Recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen via lerenbij@brabantzorg.eu.