Overslaan naar content

(Coördinerend) Verzorgende IG | PG | Somatiek | 24 - 32 uur

Op locatie
 • Martinushuis (Nuland)
€ 2.467 - € 3.503 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Werken in een kleinschalige setting met een dorpskarakter. Je kent iedereen bij naam en men kent jou, dat maakt dat je elke dag thuiskomt op je werk.


Wat ga je doen?
Als (coördinerend) Verzorgende IG binnen Martinushuis in Nuland ga je samen met familie en vrijwilligers werken met de vier richtingwijzers in dagelijkse situaties om 'Elke dag zo fijn mogelijk' samen met de cliënt en zijn of haar naasten te realiseren. De richtingwijzers zijn: 'ik vraag het u', 'ik ken u echt', 'ik werk met u samen' en 'ik versta mijn vak'. Dit vraagt wat van je kennis en ervaring maar ook van een open houding. Geen mens is tenslotte hetzelfde.


Uniek

Wat werken op Martinushuis zo enorm uniek maakt? Dat je als medewerker écht de tijd krijgt voor de bewoners. Je doet niet alleen de verpleegtechnische handelingen en de verzorging maar je hebt ruim de tijd om ook aandacht te besteden aan het welzijn van de 12 bewoners op de psychogeriatrische afdeling. niet rennen van de ene bewoner naar de andere maar tijd kunnen maken voor een praatje, de bewoner en familie leren kennen en iets extra's mogen betekenen voor de bewoners. Dát is wat jouw werk op Martinushuis niet alleen uniek maar vooral bijzonder maakt.

Hier kom je te werken

Op met Martinushuis in Nuland wonen 21 bewoners met zowel somatische klachten als psychogeriatrische. Op de beganegrond wonen 9 bewoners (somatiek) en op de 1ste verdieping 12 bewoners (PG). Het Martinushuis kenmerkt zich als gemoedelijk, klein, knus en dorps. Iedereen kent elkaar en er is veel betrokkenheid vanuit Nuland. Het professionele werkklimaat maakt het werken zeer prettig. Er is veel ruimte voor plezier en gezelligheid.


Zo'n vier keer per jaar worden er uitstapjes voor het personeel georganiseerd vanuit de personeelsvereniging. Ook zijn er activiteiten met de bewoners waarbij medewerkers aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan de lentefair.

Op de benedenverdieping van het Martinushuis is een ontmoetingsruimte waar de bewoners de maaltijd gebruiken, recreëert en samenkomt. Op de 1ste verdieping is 1 huiskamer. Het zorgteam bestaat uit ongeveer 30 medewerkers en bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, Helpenden (plus) en gastvrouwen en wordt ondersteunt door een kwaliteitsverpleegkundige, een vrijwilligerscoördinator en een teammanager.


Jouw roosterwensen en vaste wensen geef je aan de roosteraar aan die hiermee rekening houdt. Het hechte team vervangt elkaar bij ziekte of uitval.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (Verzorgende IG);

 • Een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (Coördinerend Verzorgende IG);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;

 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG, waarbij enige ervaring is gewenst. 
Daarnaast:

 • Ben je tactvol en hulpvaardig;
 • Heb je inlevingsvermogen en weet je cliënten te stimuleren en motiveren tot zelfzorg;
 • Kun je zelfstandig werken en weet je een fijne sfeer te creëren;
 • Ben je alert en herkent (klinische) bijzonderheden bij cliënten;
 • Heb je vooral zin om in deze mooie locatie echt iets bij te kunnen dragen aan het welbevinden van onze bewoners!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Miranda van der Leest via 06 58 79 28 22.

#LI-MB1
Op locatie
 • Martinushuis (Nuland, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Martinushuis (Nuland, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter