Overslaan naar content

Verpleegkundige | PG en SOM | Uren in overleg

Op locatie
 • Sint Jan (Uden)
€ 2.858 - € 3.848 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Samen maken we het verschil voor onze bewoners. Bouw mee aan een hecht en dynamisch zorgteam op locatie Sint Jan!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op onze locatie Sint Jan heb je naast je diensten op je eigen afdeling ook de mogelijkheid om verantwoordelijke diensten te draaien voor de hele locatie Sint Jan. Collega’s kunnen je oproepen voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en BIG-handelingen. Ook ben je bereikbaar voor collega's die behoefte hebben aan overleg of advies, bijvoorbeeld bij complexe situaties zoals vallen en katheteriseren. Als sparringpartner sta jij klaar om je kennis en expertise te delen en collega's te ondersteunen.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw mening en input worden gewaardeerd. Als verpleegkundige ben je een essentiële schakel in het zorgteam en krijg je de ruimte om situaties te beoordelen en te handelen wanneer dat nodig is. Jouw inzet en betrokkenheid dragen bij aan de warme en professionele zorg die wij onze bewoners bieden.

Je komt terecht in een nieuw samengesteld team dat volop in ontwikkeling is. Samen met je collega's bouw je aan een hecht team met een goede afstemming en samenwerking binnen de afdeling. Samen maken jullie echt het verschil voor onze cliënten! Wat Sint Jan zo bijzonder maakt is de fijne sfeer, laagdrempelige samenwerking in huis en mooie ambiance! Je investeert samen met je collega’s écht tijd in de bewoner en zijn of haar netwerk. Daarnaast heb je als verpleegkundige tegelijkertijd genoeg uitdaging door de afwisseling in je werk, en mooie kansen die we bieden in verdieping van je vak.


We werken volgens een vast basisrooster waarbij we graag rekening houden met jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld in lange diensten werken maar ook wat later op de ochtend kunnen starten zodat je bijvoorbeeld de kinderen naar school kunt brengen. We denken graag met je mee!

Als jij klaar bent om je verpleegkundige vaardigheden in te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. De cultuur binnen Sint Jan kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij kennen elkaar echt en zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Direct een vast contract;

 • We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen wat betreft je rooster;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Verpleegkunde.
Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een nieuw, zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Marloe Hamers, 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature mag je contact opnemen met Merel Vloet, 06-10298913.

Op locatie
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter