Overslaan naar content

Verpleegkundige | Somatiek | 32 - 36 uur

Op locatie
 • De Watersteeg (Veghel)
€ 2.858 - € 3.848 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Het is zo fijn dat je hier continu bezig bent. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld. Door de diversiteit in zorgvragen draai je als verpleegkundige mee in de zorg en ben jij degene die alle verpleegtechnische handelingen uitvoert. 

Wat ga je doen?
Jij bent de verpleegkundige met passie voor goede somatische zorg. Jouw kennis en enthousiasme voor het vak deel je graag met je collega's. Je hebt verzorgende taken, voert verpleegtechnische handelingen uit en tegelijkertijd heb je een grote rol in de deskundigheidsbevordering en coaching van collega's. Je neemt ze mee in de wereld van het methodisch werken en denken. Situaties signaleren en analyseren is jouw kracht. Je bespreekt met je team en met de kwaliteitsverpleegkundige wat er verbeterd kan worden. Door goed samen te werken met andere disciplines zoals ergotherapeuten, fysiotherapeuten en psychologen bouw je mee aan de kwaliteit van zorg.


Je wordt onderdeel van een team op een somatische afdeling kleinschalig wonen. De 16 bewoners op deze afdeling hebben verschillende zorgvragen. Qua zwaarte liggen de zorgvragen op somatiek, daarbij komt er ook lichte PG voor. Als voorbeeld, kan er een bewoner met een suprapubische katheter zijn en bewoners die gezwachteld moeten worden. Het inroosteren van diensten gaat in samenspraak met je team. Het is belangrijk dat je van maandag tot en met zondag inzetbaar bent. Je hoeft geen nachtdiensten te draaien.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een mbo diploma Verpleegkundige niveau 4.

Daarnaast:

 • Motiveer en coach je collega’s op een natuurlijke manier;

 • Ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;

 • Kun je zelfstandig prioriteiten stellen en werk je binnen globale richtlijnen en zorgplannen;

 • Druk je je mondeling en schriftelijk goed uit, wat van belang is bij het geven van informatie, bij de administratie in het cliëntsysteem en bij het schrijven van rapportages en overdrachten.

 • Heeft het onze voorkeur dat je graag full-time wilt werken. Daarbij ben je van maandag tot en met zondag flexibel inzetbaar. 

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Patricia Voogd via 0616140507.

Op locatie
 • De Watersteeg (Veghel, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • De Watersteeg (Veghel, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter