Overslaan naar content

Thuisondersteuner regio Meierijstad | 16 - 28 uur

Hybride
 • Thuiszorgregio Veghel (Veghel)
€ 13,78 - € 17,71 per uurThuiszorg

Dit ga je doen

Ben jij het lichtpuntje van de dag voor onze cliënten? Door jou kunnen onze cliënten langer thuis blijven wonen en hebben ze een betekenisvolle dag.


Wat ga je doen?

Als Thuisondersteuner bij BrabantZorg in de regio Meierijstad biedt jij een luisterend oor en je tovert een glimlach op het gezicht van de cliënt. Samen maken jullie een fijne wandeling, doen samen een boodschap en jullie spelen een spelletje. Alles om er een betekenisvolle dag van te maken. Er zijn mogelijkheden in gemeente Boekel - Venhorst, gemeente Sint-Oedenrode en gemeente Veghel.


Vaak start jij de dag bij een cliënt die net wakker aan het worden is. Jij helpt degene uit bed, ondersteunt hem of haar bij het wassen en aankleden. Je voert huishoudelijke werkzaamheden uit zoals aangegeven in het werkplan. Jij zorgt ervoor dat de woonomgeving schoon en netjes is. Ook dit draagt bij aan ‘elke dag zo fijn mogelijk’ voor elke cliënt. Begin april of begin mei, afhankelijk van jouw startdatum, krijg je een 2-daagse cursus gericht op welbevinden. Dit pas je gelijk toe in de praktijk.


Op een later moment start je met de 7 - daagse cursus om opgeleid te worden tot Thuisondersteuner. Je wordt opgeleid om lichte zorgtaken uit te kunnen voeren en om de cliënten te kunnen begeleiden bij welzijnsactiviteiten. Na positieve afronding ontvang je een erkend MBO deelcertificaat. Zowel de opleiding als de tijdsbesteding wordt door BrabantZorg betaald.


De werktijden worden in overleg ingepland en kunnen liggen tussen 7.00 uur en 20.00 uur op maandag tot en met vrijdag en tussen 8.00 uur en 12.00 uur op zaterdag. Op uitzondering wordt er in overleg op zondag of op feestdagen gewerkt.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een afwisselende functie waaruit je echt voldoening kunt halen;

 • Een door BrabantZorg betaalde cursus tot Thuisondersteuner;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is samen een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Als Zorghulp heb je een salaris in FWG 15: Minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur op basis van een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Nadat je de cursus tot Thuisondersteuner hebt afgerond heb je een salaris in FWG 20: Minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur op basis van een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben je hulpvaardig;

 • Heb jij enige kennis en vaardigheden op het gebied van eenvoudig verzorgende en begeleidende taken;

 • Werk jij zelfstandig bij cliënten thuis; jij bent zelfverzekerd en weet wanneer je hulp moet vragen;

 • Zowel mondeling als schriftelijk heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en je kunt goed omgaan met een computer;

 • Werk je graag samen, binnen een zelforganiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Patricia Voogd (regio recruiter Meierijstad) via 0616140507.

Hybride
 • Thuiszorgregio Veghel (Veghel, Noord-Brabant)
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Thuiszorg

of

Hybride
 • Thuiszorgregio Veghel (Veghel, Noord-Brabant)
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Thuiszorg

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter