Overslaan naar content

Thuisondersteuner regio Meierijstad | 16 - 28 uur

Boekel, Noord-Brabant, Nederland€ 13,78 - € 17,71 per uurThuiszorg

Dit ga je doen

Ben jij het lichtpuntje van de dag voor onze cliënten? Door jou kunnen onze cliënten langer thuis blijven wonen en hebben ze een betekenisvolle dag.


Wat ga je doen?

Als Thuisondersteuner bij BrabantZorg in de regio Meierijstad ben je het lichtpuntje van de dag voor veel van onze cliënten. Volgens een route doe je huisbezoeken bij cliënten die een langdurige zorgvraag hebben. Door jou kunnen de cliënten langer thuis blijven wonen, ook als ze intensievere begeleiding en zorg nodig hebben. Zo start jij bijvoorbeeld bij een cliënt die net wakker aan het worden is. Jij helpt degene uit bed, ondersteunt hem of haar bij het wassen en aankleden. Daarna help je met het ontbijt en met verdere invulling en structuur geven aan de dag.


Je helpt bij het doen van boodschappen, doet samen een spelletje en focust je op waar je hem of haar bij kunt begeleiden. Jij voert huishoudelijke werkzaamheden uit zoals aangegeven in het werkplan. Jij zorgt ervoor dat de woonomgeving schoon en netjes is. Dit met als doel om er telkens weer een voor de cliënt betekenisvolle dag van te maken. Dat alles maakt het voor de cliënt elke dag zo fijn mogelijk.


Begin april krijg je direct een 2-daagse cursus en opvolgend start je op een later moment met de 7- daagse cursus om opgeleid te worden tot Thuisondersteuner. Je wordt opgeleid om lichte zorgtaken uit te kunnen voeren en om de cliënten te kunnen begeleiden bij welzijnsactiviteiten. Na positieve afronding ontvang je een erkend MBO deelcertificaat. Zowel de opleiding als de tijdsbesteding wordt door BrabantZorg betaald. De werktijden zijn doordeweeks tussen 7.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur. Op uitzondering wordt er in overleg met je leidinggevende op zondag of op feestdagen gewerkt. 


Daarnaast

 • Onderneem je kleine activiteiten om het welbevinden te vergroten, zoals het luisteren naar muziek, het spelen van een spelletje en doe je samen boodschappen en/of samen buiten een wandeling maken.

 • Help je clienten met alledaagse levensbehoeftes zoals; wassen, douchen, aankleden en ontbijten;

 • Zorg jij ervoor dat ze kunnen genieten van eenvoudige (brood)maaltijden, zoals het opwarmen van aangeleverde kant-en-klaarmaaltijden en het bakken van een ei. Ook ondersteun je ze bij het eten en drinken indien wenselijk;

 • Signaleer je bijzonderheden op het gebied van gezondheid en welbevinden en bespreekt dit met de wijkverpleegkundige;

 • Volg jij de schoonmaakactiviteiten uit het werkplan op.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een afwisselende functie waaruit je echt voldoening kunt halen;

 • Een door BrabantZorg betaalde opleiding tot Thuisondersteuner;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is samen een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Als Zorghulp heb je een salaris in FWG 15: Minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur op basis van een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Nadat je de opleiding tot Thuisondersteuner hebt afgerond heb je een salaris in FWG 20: Minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur op basis van een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben je hulpvaardig;

 • Heb jij enige kennis en vaardigheden op het gebied van eenvoudig verzorgende en begeleidende taken;

 • Werk jij zelfstandig bij cliënten thuis; jij bent zelfverzekerd en weet wanneer je hulp moet vragen;

 • Zowel mondeling als schriftelijk heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en je kunt goed omgaan met een computer;

 • Werk je graag samen, binnen een zelforganiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Patricia Voogd (regio recruiter Meierijstad) via 0616140507 of met Bea van de Weijer (Teammanager) via 0623187475.

Boekel, Noord-Brabant, Nederland
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Thuiszorg

of

Boekel, Noord-Brabant, Nederland
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Thuiszorg

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter