Overslaan naar content

Medewerker Welzijn | Kleinschalig wonen | 8-20 uur

Op locatie
 • Katwijk (Oss)
€ 2.156 - € 2.616 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Ben jij geduldig, gastvrij, zorgzaam en wil je graag iets betekenen voor anderen? Heb je affiniteit met dementerende ouderen en wil je graag in de ouderenzorg aan de slag zonder een zorgdiploma? Dan is de functie van medewerker Welzijn wellicht iets voor jou!


Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie start je als medewerker welzijn en word je gelijk onderdeel van het team. Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden: dat is de kern van ons werk. Wij gaan uit van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Iedereen is uniek en daar stemmen we de zorg op af, persoonlijk en dichtbij. Sinds kort worden de teams uitgebreid met medewerkers welzijn.

In deze functie assisteer en ontlast je het zorgpersoneel. In de avonden en weekenden ga je de zorgmedewerkers ondersteunen in het verzorgen en begeleiden van onze bewoners.


Je staat in 1 van de huisjes van zorglocatie Katwijk in Oss in de huiskamer. Tijdens jouw dienst kook je een maaltijd voor de bewoners, ondersteun je hen met bijvoorbeeld eten, doe je licht huishoudelijk werk en op het gebied van welzijn geef je onze bewoners passende 1 op 1 aandacht. Je houdt toezicht op onze - vaak kwetsbare- bewoners.
In de 10 huisjes van Katwijk (kleinschalig wonen) wonen in elk huisje 6 bewoners die dementerend zijn. Affiniteit met dementie is een pré.


Als medewerker welzijn ben je van maandag tot en met vrijdag inzetbaar in de avonden van 16:00 tot 20:00 uur of van 18:00 tot 22:00 uur. In de weekenden zijn de diensten tussen 09:00 en 13:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur of van 18:00 tot 22:00 uur. Jouw uren worden verdeeld over de huisjes van Katwijk.

Als teams zijn we flexibel en hebben veel voor elkaar over. We denken met elkaar mee om zo onze bewoners goede zorg te kunnen geven. Samen maken we elke dag zo fijn mogelijk!


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Jouw functie kan worden uitgebreid nadat je de opleiding tot zorgassistente hebt gevolgd. Deze opleiding gaat -waarschijnlijk- van start eind 2024. Zodra dit concreet wordt geven we je ook meer informatie over deze opleiding.


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Als medewerker Welzijn heb je een salaris in FWG 15: minimaal € 2156,- en maximaal € 2616,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Nadat je de opleiding tot Zorgassistent(e) hebt afgerond heb je een salaris in FWG 20: minimaal € 2236,- en maximaal € 2772,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • De mogelijkheid is er om direct een vaste arbeidsovereenkomst te krijgen tussen de 8 en 20 uur per week;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:

 • Wil je graag in de ouderenzorg werken;
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;
 • Werk je graag samen, binnen een zelforganiserend team;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;
 • Ben je gastvrij;
 • Kan je een warme maaltijd voor onze bewoners bereiden.

Wil je meer maatschappelijk betrokken werkzaamheden doen naast jouw (kantoor-)baan? Zolang je minimaal 2 diensten per week beschikbaar bent, nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters inzake het sollicitatieproces, dan kun je bellen of appen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen over deze functie kan je contact opnemen met teammanager Laura Nederhof via 06 83 08 99 56.

Op locatie
 • Katwijk (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Katwijk (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter