Skip to content

Helpende (Plus) Invalkracht | Kleinschalig Wonen | 0 - 16 uur

Nistelrode, Noord-Brabant, Nederland€ 2.210 - € 2.938 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

“Wij zijn een warm team en wij bieden warme zorg. Om die warmte vast te kunnen houden zoeken wij jou!”

Wat ga je doen?
Op onze kleinschalig wonen afdeling van locatie Laarstede in Nistelrode zoeken wij jou als enthousiaste zorgmedewerker die met minimaal het niveau helpende of helpende plus zijn of haar steentje wil bijdragen. In de kleinschalige woonvormen van Laarstede wonen bewoners met dementie. Het zorgteam waarvan jij onderdeel gaat uitmaken zet zich gezamenlijk in om deze mensen een zinvolle dag te laten hebben. Er wordt een wasje gedaan, eten gekookt en men doet een spelletje. Het is eigenlijk niet anders dan het runnen van een gezin. Er wordt geprobeerd om een echt thuisgevoel te creëren. Om het zo ‘elke dag zo fijn mogelijk’ te maken, voor iedereen. Een cliënt zei laatst “Gij wart toch ok iets van men!?”. Oftewel… het voelt als één grote familie bij Laarstede Kleinschalig Wonen!

Op basis van een 0 uren contract ondersteun jij het zorgteam. Je werkt altijd samen
 waardoor er sprake is van een fijne, gezellige, veilige en leerzame werkplek. Een plek waarbij zorg en welzijn samen komen en we samen streven naar een fijne huiselijke sfeer waarbij de regie zoveel mogelijk komt vanuit de bewoner. Naast de samenwerking met een fijn team bieden we kansen en mogelijkheden om mee te denken in ontwikkelmogelijkheden. 

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

  • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

  • Als Helpende een salaris in FGW 25: minimaal € 2.210,- en maximaal € 2.853,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

  • Als Helpende Plus een salaris in FWG 30: minimaal € 2.210,- en maximaal € 2.938,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

  • En last but not least: fijne collega’s!

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

  • Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met recruiter Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09 of voor inhoudelijke vragen over de functie met teammanager Saskia Brienen via 06 10 32 16 68.

Nistelrode, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.210 - € 2.938 per maand
Zorg en Welzijn

of

Nistelrode, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.210 - € 2.938 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter