Overslaan naar content

(Coördinerend) Verzorgende IG | PG en SOM| Uren in overleg

Op locatie
 • Sint Jan (Uden)
€ 2.467 - € 3.503 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Bouw jij samen met ons aan een warme en professionele zorgomgeving waar liefdevolle zorg en cliënt regie centraal staan? Wil je daarnaast meer regie over je eigen werktijden? We maken graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Sint Jan is een oud, gezellig huis midden in het centrum van Uden dat bol staat van de kennis. Voor deze gemoedelijke locatie zijn wij op zoek naar een ervaren, (coördinerend) verzorgende IG die samen met ons iedere dag zo fijn mogelijk wil maken voor onze cliënten op afdeling Orchidee. Op deze woonzorgafdeling wonen 25 cliënten met een psychogeriatrische of somatische zorgvragen.

Jij geeft liefdevolle zorg maar laat de regie bij de bewoner. Dit doe je door de juiste vragen te stellen; wat wilt u, wat kunt u zelf, wat heeft u van mij of anderen nodig? Naast je reguliere taken als verzorgende, ben je ook de kartrekker in het begeleiden van leerlingen en het delen van jouw expertise op het gebied van onbegrepen gedrag.

Je komt terecht in een nieuw samengesteld team dat volop in ontwikkeling is. Samen met je collega's bouw je aan een hecht team met een goede afstemming en samenwerking binnen de afdeling. Samen maken jullie echt het verschil voor onze cliënten!
We werken volgens een vast basisrooster waarbij we graag rekening houden met jouw wensen. Zo zou je bijvoorbeeld wat later op de ochtend kunnen starten zodat je de kinderen naar school kunt brengen. Ook is er de mogelijkheid om in lange diensten te werken. We denken graag met je mee!


Als jij klaar bent om het verschil te maken in het leven van onze cliënten en samen met ons team positief wilt bouwen aan een warme en professionele zorgomgeving dan maken we graag kennis met jou!


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. De cultuur binnen Sint Jan kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij kennen elkaar echt en zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Direct een vast contract;

 • We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen wat betreft je rooster;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Als Verzorgende IG een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Als Coördinerend Verzorgende IG een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG.
Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een nieuw, zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Marloe Hamers, 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature mag je contact opnemen met Merel Vloet, 06-10298913.

Op locatie
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Sint Jan (Uden, Noord-Brabant)
€ 2.467 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter