Skip to content

Woonbegeleider met zorgtaken | Korsakov | uren in overleg

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland€ 2,42 - € 3.159 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

In Dijkstaete wonen mensen met het syndroom van Korsakov in een kleinschalige woonvorm. Houd jij van dynamiek in je werk ? Bezit jij over empathisch vermogen, heb je mensenkennis en sta je sterk in je schoenen ? Dan is deze functie een mooie uitdaging voor jou!


Wat ga je doen?
Binnen BrabantZorg vormt Dijkstaete een absoluut uniek huis. In Dijkstaete wonen mensen met het syndroom van Korsakov in een kleinschalige woonvorm. Overmatig gebruik van alcohol in combinatie met een slecht voedingspatroon kan leiden tot dit syndroom. Door de blijvende beschadiging van de hersencellen is voor mensen die aan dit syndroom lijden zelfstandig wonen en leven vaak niet meer mogelijk. Met het kleinschalig wonen in Dijkstaete bieden we deze kwetsbare groep mensen een veilig en vertrouwd thuis.
Jij zorgt voor het creëren van een activerend en stimulerend leefklimaat. Samen met de bewoner en met collega’s bespreek je wat de beste zorg is en hoe de bewoners zo veel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren.Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en houdt contact met bewoners en hun naasten.
Op de woongroep werk je samen met meerdere collega’s om begeleiding te geven aan deze doelgroep. Er is een goede samenwerking met alle behandelaren betrokken in het multidisciplinaire team.
Op Dijkstaete staat de bewoner centraal, er wordt extra nadruk gelegd op het welzijn van de bewoners. Denk hierbij aan individuele dagprogramma’s, activiteiten en beweging.Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.422,- en maximaal € 3159,- bruto per maand, bij 36 uur. CAO volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Je hebt minimaal een mbo 3-diploma Maatschappelijke Zorg. Ook kandidaten met een verzorgende IG-opleiding, MZ-4 of SPW/SPH zijn welkom om te reageren. Je bent (indien nodig) bereid tot het volgen van een scholing in zorgtaken.

Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je op onze contact pagina.

 • Wil je liever eerst even bellen of appen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Marloe Hamers, 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Debora Doeve, Manager Zorg & Welzijn, 06-30105309. 

#LI-RA1
Schaijk, Noord-Brabant, Nederland
€ 2,42 - € 3.159 per maand
Zorg en Welzijn

of

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland
€ 2,42 - € 3.159 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter