Overslaan naar content

Vakantiebaan | Bijbaan in de Zorg

Op locatie
  • Catharinahof (Grave)
€ 13,3 - € 17,23 per uurBijbaan en vakantiewerk

Dit ga je doen

Ben jij student Zorg en Welzijn of geneeskunde? En ben je nog op zoek naar een leuke en leerzame vakantiebaan en bijbaan? Kom dan werken op onze gezellige locatie Catharinahof in Grave!


Wat zijn de voordelen van deze vakantiebaan?

1. Je doet relevante werkervaring op

Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een vakantiebaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen. Je wordt niet in het diepe gegooid, want je krijgt de juiste begeleiding van je collega's. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past. Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden.


2. Lekker verdienen

Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Afhankelijk van je leeftijd, welke studie je doet en in welk jaar je zit word je ingeschaald volgens de COA VVT. Het uurloon is minimaal € 13,30.


3. Je werkt wanneer je wilt (ook buiten de vakanties)

Je wilt rondom de zomer natuurlijk ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract. Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Ook buiten de zomerperiode ben je verzekerd van een bijbaan. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Schoolvakantie? Dan kun je lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.


Dit ben jij

Jij bent 17 jaar of ouder en

  • je volgt nu een studie in de richting van Zorg en Welzijn aan het mbo of hbo;

  • je bent in ieder geval beschikbaar in zomervakanties. De uren en dagen zijn in overleg.

  • Wil je al eerder starten? Dat kan ook. Je krijgt een 0 - uren contract voor de weekenden / avonden en andere schoolvakanties als bijvoorbeeld de Mei vakantie.


Hier ga je werken

Op een steenworp afstand van het centrum van het vestingstadje Grave, aan de haven en uiterwaarden, ligt Catharinahof. Hier ontmoeten en inspireren mensen elkaar. Of je nu een ruimte huurt, een voorstelling bijwoont, een familielid bezoekt, komt repeteren met je vereniging, als fysiotherapeut je diensten aanbiedt of gewoon gezellig iets komt eten en drinken.


Let op! Voor deze vacature geldt: Volg je geen opleiding in de zorg? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. We raden je dan ook af om te solliciteren op deze vacature.

Wil je weten of er een andere geschikte bijbaan of vacature voor vakantiewerk voor je is? Bekijk dan het vacatureoverzicht voor bijbanen of vakantiewerk of kom langs op ons vragenuurtje. 

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers, 06 - 16135840.

Op locatie
  • Catharinahof (Grave, Noord-Brabant)
€ 13,3 - € 17,23 per uur
Bijbaan en vakantiewerk

of

Op locatie
  • Catharinahof (Grave, Noord-Brabant)
€ 13,3 - € 17,23 per uur
Bijbaan en vakantiewerk

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter