Overslaan naar content

Ontmoet & Groet banenmarkt

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt.

Alles over Ontmoet & Groet!

“De zorg is een boeiende en lonende sector waarin je het verschil kunt maken in het leven van anderen. Of je nu net begint met je loopbaan, een carrièreswitch overweegt of na een pauze weer aan het werk wilt gaan; er zijn volop mogelijkheden in de zorg. Wij nodigen iedereen uit om de banenmarkten te bezoeken en te ontdekken hoe je een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze samenleving,” aldus Rens Artz, recruiter bij BrabantZorg.

De banenmarkten, georganiseerd door BrabantZorg, bieden voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen vrijblijvend terecht bij stands met tips voor passende vacatures en leerwerktrajecten. Daarnaast kunnen zij in gesprek met verschillende ervaringsdeskundigen en diverse loopbaantrajecten ontdekken. Er zijn praktische demonstraties waarbij je kunt ervaren hoe het is om zorg te verlenen aan minder zelfredzame cliënten. Middels de inzet van zorgtechnologie en een VR-bril kun je ervaren wat dementie met je doet. Tijdens de banenmarkten wordt de traditionele sollicitatieprocedure vervangen door informele gesprekken, passend bij jouw interesses en privéleven. Medewerkers en recruiters vertellen graag meer over het werken in de zorg. 

Wat jij kunt verwachten:

Contacthond en begeleider

Ontmoet één van de vijf zorghonden binnen BrabantZorg! De hond is gespecialiseerd in contact leggen met de doelgroep en signaleert onbegrepen gedrag.

Ervaringsdeskundigen

Ga in gesprek met echte ervaringsdeskundigen, zoals studenten en carrièreswitchers. Zij vertellen je graag hun verhaal om jou te inspireren!

Workshop over dementie

Sluit aan bij een informatieve workshop over dementie. Een specialist vertelt je interessante feiten en vertelt hoe het is om met deze doelgroep te werken.

Zorgtechnologie

Ontdek welke technologische hulpmiddelen ingezet kunnen worden in de zorg. Ervaar middels een VR-bril wat dementie met je doet en kom erachter hoe zorgtechnologie jou als medewerker kan ontlasten - en daarmee het werkplezier verhoogt!

Heb je vooraf nog vragen? Laat het ons weten!

Mail naar: werkenbij@brabantzorg.eu | App naar Rens Artz: 06-82523201.