Overslaan naar content

Werken in regio Veghel/Meierijstad

In de regio Veghel/Meierijstad hebben we bij BrabantZorg vijf verschillende zorglocaties én een thuiszorgregio, verdeeld onder veertien wijkteams. Woon jij in de omgeving van Veghel, Erp, Sint-Oedenrode of Boekel? Dan is er altijd een locatie bij jou in de buurt en kun jij op de fiets naar je werk!

Elke locatie is uniek; denk daarbij aan grootte, verschillende afdelingen en de specialistische zorg die we leveren. In deze regio hangt een 'ons kent ons'-cultuur: laagdrempelig en gemoedelijk. Door de grootte en variatie in specialismen in deze regio, vinden we altijd een passende plek voor jou.

We laten je graag een dag meelopen op de afdeling naar jouw interesse, zodat je alvast kennis kunt maken en de sfeer kunt proeven: zo weet jij écht zeker of deze werkplek perfect bij je past. Ben je al werkzaam bij BrabantZorg, maar eens benieuwd naar wat anders? Het is altijd mogelijk om tijdelijk in een ander team of op een andere locatie mee te kijken; we bewegen graag met je mee.

Lees meer over de verschillende locaties of kom eens vrijblijvend langs tijdens één van onze vragenuurtjes.

SamenZorg

Bij BrabantZorg geloven wij in SamenZorg met familie en verwanten van de bewoner. We voeren gesprekken met het netwerk van de cliënt en kijken wat er met ondersteuning van hulpmiddelen gedaan kan worden, wat het netwerk of de leefomgeving van de cliënt kan bijdragen en welke benodigde zorg of ondersteuning de zorgprofessional van BrabantZorg kan bieden. Zo bereiken we samen Elke dag zo fijn mogelijk.

Wat wij bieden:

 • Jij ontvangt direct een vast contract! We spreken graag het vertrouwen uit naar nieuwe medewerkers, wat bijdraagt aan de kernwaarden van onze organisatie.

 • BrabantZorg zet zich in voor verdraagzaamheid​. Iedereen is bij ons welkom en kan zichzelf zijn. BrabantZorg heeft respect voor ieders seksuele en romantische oriëntatie, genderidentiteit, afkomst, huidskleur, religie, leefstijl en mogelijkheden.

 • Gaat jouw kind naar de kinderopvang en ben je daar het liefst dichtbij in de buurt? Dat kan! Er zijn verschillende kinderopvanglocaties dichtbij. Jij aan het werk en je kind bij de opvang - en dat bij elkaar in de buurt.

 • Sterke teams. Samen maken jullie het rooster en dat is heel flexibel: iedereen mag voorkeuren uitspreken en we verdelen vakanties. In overleg is er veel mogelijk.

 • BrabantZorg heeft veel verschillende zorgsoorten in huis: van dagbehandeling tot hospice en van uitdagende somatiek tot kleinschalig wonen met PG en/of complex gedrag. Er is atijd een afdeling en doelgroep waar jij de beste zorgmedewerker uit jezelf kunt halen.

 • Wil jij binnen BrabantZorg doorgroeien? Of wil je je werk totaal over een andere boeg gooien? Als medewerker heb je toegang tot verschillende trainingen, een persoonlijk ontwikkelbudget en natuurlijk staan onze opleidingsadviseurs en recruiters altijd voor je klaar om samen te kijken wat het best bij jou past.

 • En natuurlijk: teamuitjes en teambuilding!

De koffie staat klaar!

Twijfel je of je de stap naar de ouderenzorg wilt zetten, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of werk je al bij BrabantZorg, maar ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Kom vrijblijvend langs tijdens de vragenuurtjes en ontdek de mogelijkheden als (zorg)professional of student.

Odendael, Sint-Oedenrode

Even weken: dinsdag van 14.30 tot 15.30 uur,  Locatie: Odendael, Sint-Oedenrode

De Watersteeg, Veghel

Oneven weken: woensdag van 10.00 tot 11.00 uur,  Locatie: De Watersteeg, Veghel

Vacatures in regio Veghel

BrabantZorg heeft meerdere zorglocaties en verschillende thuiszorgteams in de regio Veghel/Meierijstad. Om meer te weten te komen over de locaties bij jou in de buurt en om te kijken welke het best bij jou past, vind je hieronder een overzicht! Of je nu Verzorgende IG, bewegingsagoog of kok bent: bij ons is iedereen welkom.

Filters

50 vacatures

"Het is onze kunst om de deur altijd weer met een glimlach dicht te doen. De dankbaarheid van cliënten en de succesmomenten die we samen vieren; daar doen we het voor"

Nina Muusz, thuiszorg

Thuiszorgmedewerker met cliënt
Thuiszorg op de fiets
Thuiszorg op bezoek

Locaties in jouw regio

AAtrium zorglocatie BrabantZorg

AAtrium, Veghel

AAtrium is een overzichtelijk huis waar iedereen elkaar kent en opzoekt. We doen alles samen. Welzijn staat hoog in het vaandel: voor alle bewoners zijn er passende activiteiten. Deze locatie bruist elke dag. Vanuit je werkplek op AAtrium heb je mooi uitzicht over de Aa en zie je onze prachtige tuin met dierenweide en speeltoestellen voor de kleinere gasten, die worden onderhouden door bewoners en vrijwilligers. De goede samenwerking is een trots van AAtrium.

De Watersteeg zorglocatie BrabantZorg

De Watersteeg, Veghel

De Watersteeg is zo veelzijdig, dat waar je ook begint, je altijd verder mag doorgroeien en ontwikkelen. Binnen deze locatie zijn er specialistische afdelingen, van eerstelijns verblijf tot aan hospice. Daarnaast is hier het hart van het regionale behandel- en kenniscentrum. Dit alles maakt het mogelijk om multidisciplinair te werken. De Watersteeg is niet grootstedelijk, maar ook niet dorps: het zit er tussenin. Dit geeft een fijne, gemoedelijke sfeer.

Odendael zorglocatie BrabantZorg

Odendael, Sint-Oedenrode

Odendael is een centrale woon- en ontmoetingsplek in het kloppend hart van Sint-Oedenrode. Wie goed doet, goed ontmoet, Rooi is Mooi: de verbroedering is duidelijk voelbaar en zichtbaar op locatie. Naast wonen en werken bieden we veel activiteiten voor diverse leeftijden, zoals dansen, biljarten, yoga en muziekavonden; oftewel een bruisend verenigingsleven. Het is fijn om te wonen, werken en leren bij Odendael. Veel betrokken medewerkers en vrijwilligers dragen de locatie een warm hart toe. Samen gaan we voor Elke dag zo fijn mogelijk.

Simeonshof zorglocatie BrabantZorg

Simeonshof, Erp

Simeonshof is een woonzorgcentrum centraal gelegen in het dorp Erp. De ligging en de dorpse samenleving maakt dat er binnen Simeonshof een gemoedelijke sfeer hangt, waar iedereen in en uit loopt. We zorgen samen voor de mensen die bij ons wonen. Samen is voor ons met familie, vrijwilligers en de omgeving van de cliënt. Je mag zijn wie je bent binnen Simeonshof; samen zijn we sterk en kleuren we de dag zo fijn mogelijk in. Wil je ons leren kennen? Kom gezellig op de koffie!

Sint Petrus zorglocatie BrabantZorg

Sint Petrus, Boekel

Sint Petrus is gevestigd in een zorgpark en staat midden in de samenleving. Iedereen heeft wel een reden om er te komen, wat veel reuring geeft. Er is veel in huis; verschillende woonvormen, zorgsoorten en het grenst aan een kinderopvang. Doordat er veel in huis is, is het mogelijk om je echt te verdiepen in je vak. Deze locatie vind je middenin het centrum; gezellig, gemoedelijk en Boekel staat erom bekend dat ieder een tikkeltje eigenwijs is. Tijdens een pauze kun je wandelend de landelijke omgeving verkennen.

Thuiszorg BrabantZorg regio Veghel

Thuiszorg omgeving Veghel

Achter elke voordeur ontmoet je een uniek persoon met een eigen verhaal. De ene keer kom je bij een jongvolwassene om ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld de wondzorg of het leren omgaan met een stoma. De andere keer ga je naar een oudere dame die je helpt met het aantrekken van haar steunkousen en het druppelen van haar ogen. Je bent niet alleen zorgmedewerker, maar ook vertrouwenspersoon: de mensen kijken echt uit naar je komst.

Werken in de nachtdienst

Werken in de nachtdienst is een vak apart. Terwijl iedereen slaapt, zorg jij er als nachtdienstmedewerker voor dat de nacht zo rustig mogelijk verloopt. De wensen en behoeften van de bewoner staan hierbij centraal. Sommige bewoners gaan pas naar bed, nadat de collega’s van de avonddienst naar huis zijn. Bewoners zijn hier thuis en daar richten wij de zorg op in. Met behulp van zorgtechnologie heb jij altijd overzicht in de nacht. Zo gebruiken we de BedSense: een sensor onder het bed van de cliënten met een signaal naar je zakelijke mobiele telefoon. De sensor kan bijvoorbeeld het signaal doorgeven dat iemand op de rand van het bed zit of uit bed stapt. Jij creëert rust en gaat tactisch om met plotselinge gebeurtenissen. Om de wensen en behoeften zo goed mogelijk af te stemmen, heb je oog voor de persoonlijke situatie van iedere bewoner. Samen met jouw collega's maak je van elke nachtdienst een fijne dienst. De werktijden zijn van 22.30 uur tot 7.00 uur. Zo ben jij weer op tijd thuis om er overdag voor jouw gezin te zijn!

Ontmoet collega's uit jouw regio

 • Vanaf mijn zestiende werk ik al binnen Brabantzorg, na mijn opleiding heb ik een vast contract gekregen als kwaliteitsverpleegkundige. Ik werk met veel plezier. Mijn werk is uitdagend, waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Brabantzorg is een fijne organisatie, waarbij ik mezelf echt gewaardeerd voel om wie ik ben en wat ik doe. De mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen zijn groot en stoppen voor mijn gevoel niet nadat ik mijn opleiding heb afgerond. 

  Kwaliteitsverpleegkundige BrabantZorg
  Bo van de Wetering

  Kwaliteitsverpleegkundige

 • Bijna tien jaar werk ik met veel plezier bij BrabantZorg. Hier zie ik niet alleen een werkgever, maar een waardevolle partner in mijn groei. Korte lijnen, talloze mogelijkheden en het bieden van een opleidingstraject dat me de ruimte geeft om mijn ambities te verwezenlijken. Trots om deel uit te maken van een team dat niet alleen voor anderen zorgt, maar ook voor mijn professionele ontwikkeling.

  Thuiszorg BrabantZorg
  Nina Muusz

  Verpleegkundige, thuiszorg

 • Ik ben nu zelf ruim één jaar werkzaam binnen Brabantzorg. Als Limburger was het natuurlijk even wennen hier in het Brabantse land, maar al snel voelde ik me welkom. Het is een warme werkgever, je wordt goed ingewerkt en begeleid. Verder is het natuurlijk een prachtig beroep. Om er te zijn voor de mensen en ze te helpen en ondersteunen bij zorg en het dagelijks leven. Als man zijnde in de zorg is het natuurlijk anders dan wanneer er een zuster aan het bed staat. De mensen reageren er over het algemeen vaak heel leuk op, zoals wanneer ze mij per ongeluk zuster noemen en we hier dan samen om kunnen lachen. Al met al een prachtig beroep!

  Verzorgende IG bij BrabantZorg
  Yvo Severins - Coomans

  Verzorgende IG en woonbegeleider