Overslaan naar content

Odendael in Sint-Oedenrode

Odendael ligt midden in Sint-Oedenrode, met aan de ene kant het centrum en aan de andere kant het sportpark en rivier De Dommel. Het gebouw vervult een belangrijke functie in het dorp. Er is een dienstencentrum met huisartsen en paramedici, een kinderdagverblijf en een wasserij. 

Familie en vrienden blijven betrokken

Mensen kiezen voor Odendael als zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is. Door de gunstige ligging in de regio kiezen mensen van buiten Sint-Oedenrode vaak voor dit huis. Het gaat daarbij vooral om ouderen met een - soms intensieve - zorgvraag die op zoek zijn naar een beschermende woonomgeving met zorg dichtbij. Alle appartementen hebben een eigen slaapkamer en badkamer. Daarnaast zijn er kleinschalige woongroepen voor ouderen met dementie. Domotica zorgt ervoor dat deze bewoners zich daar zo vrij mogelijk kunnen bewegen. 

Familie en vrienden worden uitgenodigd hun rol te blijven spelen en Odendael te beschouwen als het nieuwe thuis. Want pas dan kan er sprake zijn van gezamenlijke verantwoordelijkheid om het leven van hun dierbaren zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Odendael.

Nieuwe vriendschappen

Odendael biedt een uitgebreide mix van zorg, welzijn en activiteiten. Daarbij zijn veel verenigingen en vrijwilligers actief betrokken. Het activiteitenaanbod sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen van bewoners en bezoekers. 

Een optimale ontmoeting met de gemeenschap, daar staan we voor. En dat lukt. Tot op hoge leeftijd worden hier nieuwe vriendschappen gesloten.

Vacatures voor Odendael

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Dagbesteding somatiek;

  • Kleinschalig wonen PG;

  • Kleinschalig wonen somatiek;

  • Wonen met zorg en behandeling somatiek.