Overslaan naar content

Sint Petrus in Boekel

In Sint Petrus komen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening in één gebouw bij elkaar.  Er komen mensen naar de dagbesteding, thuiszorgteams ondersteunen vanuit het gebouw mensen in hun thuissituatie en er is een kinderdagverblijf en prikpost.

Vrolijke dierenwei

Sint Petrus is een wijkontmoetingscentrum midden in Boekel met de winkelstraat vlakbij. In het restaurant is iedereen welkom voor een warme maaltijd of voor een kop koffie en een praatje. Een eigen bos van anderhalve hectare met prachtige wandelpaden, een vrolijke dierenwei en comfortabele picknickplaatsen nodigt iedereen uit om een wandeling te maken. 

Bewoners vinden in Sint Petrus een beschutte leefomgeving. Zij hebben geleefd volgens hun eigen inzicht en daar proberen wij zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarvoor werken we samen met mantelzorgers, familie en vrienden. Zij weten immers als geen ander wat hun dierbaren prettig vinden en hoe wij hun leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan. Dit past bij de zelfstandigheid van de Boekelnaren en hun mentaliteit van aanpakken.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Sint Petrus.

De samenleving naar binnen

In Sint Petrus halen we zoveel mogelijk de samenleving naar binnen. Er is een natuurclub, een heemkundekring, een biljartgroep en een muziekvereniging. Daarnaast worden er cursussen gegeven en is er een programma ‘Fit terwijl u zit’. Dit alles kunnen we mogelijk maken dankzij een grote groep vrijwilligers.

Alle activiteiten en verenigingen staan ook open voor mensen van buiten. Dat biedt allerlei mogelijkheden voor een gezellige ontmoeting. Zo verrijken we elkaar vanuit verschillende achtergronden. En dat voelt goed!

Vacatures voor Sint Petrus

Sint Petrus

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg

  • Tijdelijk verblijf

  • Dagbehandeling en dagbesteding

  • Thuiszorg

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg somatiek

  • Kleinschalig wonen PG

  • Dagbesteding