Overslaan naar content

AAtrium in Veghel

AAtrium ligt warm ingebed, midden in de Veghelse gemeenschap. Met de supermarkt recht tegenover de ingang en het buurtcentrum om de hoek. Schoolkinderen komen hier regelmatig op bezoek.

Zoals thuis

Medewerkers zorgen ervoor dat bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Ze werken daarvoor graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Precies zoals ze thuis gewend waren.

Naast AAtrium staan twee appartementsgebouwen met aanleunwoningen, bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen en daarbij graag gebruik maken van de voorzieningen in AAtrium. De fraaie tuin met dieren, de pluktuin, de jeu-de-boulesbaan en de speelplekjes voor de kleinste bezoekers zijn voor iedereen toegankelijk. AAtrium staat midden in het leven.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van AAtrium.

Altijd wat te beleven

Door aankleding met sfeerfoto’s en zithoekjes heeft elke etage in AAtrium een eigen sfeer. Vanaf de gangen op alle verdiepingen hebben bewoners een fraai uitzicht op de levendige dorpspleinachtige ontmoetingsruimte op de begane grond. Zo kunnen ze horen en zien wat er beneden gebeurt. En daar is altijd wat te beleven.

Vacatures voor AAtrium

4 van 6 weergegeven

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Kleinschalig wonen somatiek;

  • Kleinschalig wonen PG.