Overslaan naar content

Meestgestelde vragen

Misschien is jouw vraag een vraag die meerdere mensen stellen. Daarom vind je hieronder per onderwerp een overzicht van alle antwoorden die jij graag wil weten!

Voordat je solliciteert:

Kan ik een open sollicitatie achterlaten?

Wat leuk dat je interesse hebt in een functie binnen BrabantZorg! Jammer dat je jouw droombaan niet tussen onze vacatures ziet staan. Om een open sollicitatie te kunnen doen, nodigen we je graag uit bij een vragenuurtje. Dan bespreken we jouw wensen en matchen we je met een passende locatie/functie.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?

In je sollicitatie geef je goedkeuring voor het bewaren van jouw persoonlijke gegevens gedurende twee maanden. Tijdens deze periode gaan we zorgvuldig met deze gegevens om én kunnen alleen de betreffende recruiter en teammanager jouw gegevens inzien.

Kan ik op meerdere vacatures reageren?

Ja, je kunt meerdere sollicitaties verzenden en op verschillende vacatures en locaties reageren. Het kan voorkomen dat je dus voor verschillende gesprekken wordt uitgenodigd, omdat we met verschillende teams werken.

Zijn er mogelijkheden voor bijscholing en professionele ontwikkeling?

BrabantZorg investeert graag in de groei van kennis en kunde bij medewerkers. Maakt een training of bijscholing hét verschil in jouw werk? Dan kijken we graag met je mee.

Zijn er carrière- en doorgroeimogelijkheden?

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf altijd kunt blijven ontdekken en uitdagen. Met onze 32 zorglocaties kunnen we veel doorgroei- en ontwikkelingsmogeliijkheden bieden.

Ik ben 15 jaar, mag ik bij BrabantZorg werken?

Ja, dat mag zeker. Bekijk de vacatures voor een bijbaan en/of vakantiewerk hieronder!

Heeft het bedrijf flexibele werktijden of mogelijkheden voor thuiswerken?

In de zorg zijn er natuurlijk altijd flexibele werktijden. Het rooster maak je vaak samen met je team en dus kunnen jullie onderling rekening houden met elkaars wensen en verhinderingen. Voor bepaalde functies is het mogelijk om gebruik te maken van onze thuiswerkregeling!

Wat maakt BrabantZorg anders dan andere zorginstellingen?

BrabantZorg is de grootste zorgorganisatie in Noord-Brabant, waardoor we veel verschillende zorgsoorten en specialisaties in huis hebben: van revalidatie tot hospice en van complexe dementie tot Korsakov. Lees meer via onderstaande knop!

Contact:

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer nemen jullie contact met mij op?

Vaak vind je bij de vacature de sluitingsdatum. Na deze datum bekijken we de binnengekomen sollicitaties zorgvuldig en maken we een eerste selectie. We streven ernaar altijd contact met je op te nemen, ongeacht de uitslag van het selectieproces.

Ik wil graag een gesprek, is dat mogelijk?

Wij kijken graag met je mee naar jouw wensen en onze mogelijkheden. Twijfel je over een opleiding of wil je meer weten over een functie? Klik op de knop en kom vrijblijvend naar ons vragenuur!

Opleidingen:

Is er meer informatie over de opleidingen?

Jazeker, deze kan je vinden via onderstaande knop. Daarnaast vertellen we je natuurlijk meer tijdens het sollicitatiegesprek.

Wat is een AMN-test?

Deze test geeft inzicht in de match tussen jou en de opleiding, welke manier van begeleiding het beste bij jou past, wat jouw sterke punten zijn, op welke punten jij je nog kan ontwikkelen en hoe wij je hierbij kunnen helpen. 

Met welke scholen werken jullie samen?

Deze informatie verschilt per opleiding en kun je vinden op de verschillende pagina's. We werken vooral samen met KW1C, ROC, Avans, Fontys, Summa en Rivor.

Wanneer kan ik starten met de opleiding?

Dit bespreken we tijdens jouw sollicitatiegesprek. Dit hangt onder andere af van de plekken die nog beschikbaar zijn bij de opleiding.

Wat worden mijn werktijden?

In de zorg werken we met wisselende tijden. Jouw vroegste dienst start om 07.30 uur en de laatste dienst eindigt om 22.30 uur. Er zijn korte diensten van vier uur of langere diensten van acht uur.

In de zorg werk je ook op sommige feestdagen, weekenden en avonden. Je rooster stem je af met het team.

Wat als ik geen ervaring heb in de zorg?

Geen enkel probleem! Je kan op diverse niveaus (zij-)instromen en we kijken samen met jou wat passend is. Heb jij wel al veel werkervaring in een andere sector? Misschien is het Lefgozer-traject wel iets voor jou!

Kom koffiedrinken met onze recruiters! Stel jouw onbeantwoorde vragen persoonlijk.

Is jouw vraag helaas alsnog onbeantwoord gebleven? We helpen je graag! Kom je langs bij een van de vragenuurtjes om jouw vraag te stellen? Dan maken we vrijblijvend kennis en kijken we naar de mogelijkheden.