Overslaan naar content

Vierhoven in Schaijk

In Vierhoven, een kleinschalig woonzorgcomplex in het hart van het dorpscentrum, krijgt wonen een extra dimensie voor mensen met geheugenproblemen. In dit complex zijn er vier woningen waar bewoners met dementie in kleine groepen samenleven, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Opgaan in het dorp

Bij ons draait het om wonen, leven en volledig deel uitmaken van het dorp. Elke bewoner heeft een eigen kamer en elke woning beschikt over een gezellige huiskamer en een open keuken. Daarnaast heeft elke kamer een eigen badkamer, en een bijzondere toevoeging is de snoezelbadkamer. Ons primaire doel is om een thuis te bieden waar wonen en welzijn centraal staan. Vierhoven is er speciaal voor mensen die verlangen naar de levendigheid en sociale omgeving die een gemeenschap met zich meebrengt.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Vierhoven.

Zelf de dag invullen

Bij ons erkennen we dat elke persoon uniek is, met een eigen levensverhaal, en daarom stemmen we onze zorg af op de individuele behoeften. Alles is bespreekbaar en we moedigen bewoners aan om zoveel mogelijk zelf te beslissen hoe ze hun dag willen doorbrengen. We richten ons voornamelijk op wat wél mogelijk is, en dit heeft talrijke voordelen: het behoud van vaardigheden, vertraging van achteruitgang, minder afhankelijkheid van medicatie en een verhoogd woongenot! Bij Vierhoven streven we ernaar dat bewoners hier kunnen leven zoals ze thuis gewend waren. Bovendien bieden we levensloopbestendige woningen, waardoor in principe iedereen tot aan het overlijden hier kan blijven wonen.

Vacatures voor Vierhoven

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Kleinschalig wonen PG