Overslaan naar content

Compostella in Zeeland

Midden in het dorp Zeeland, dichtbij alle voorzieningen en met het wijkcentrum direct op de hoek, ligt Compostella. Hier is de Brabantse gastvrijheid bij binnenkomst direct voelbaar. Iedereen wordt er hartelijk welkom geheten en bezoekers groeten elkaar. 

Vertrouwd leven voortzetten

Compostella is een veilig en vertrouwd thuis voor mensen met dementie. Zij beschikken over een appartement met douche, toilet en keukentje. De afdeling kent leefcirkels. Dat wil zeggen dat bewoners (mits verantwoord) met een GPS-zender naar buiten kunnen. 

De gemeenschappelijke huiskamer is sfeervol ingericht met herkenbare foto’s en een eivormig zitje: de cocon. Daarin kunnen bewoners in geborgenheid genieten van beeld en geluid. 

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Compostella.

Kom maar Achterum

Bewoners houden zoveel mogelijk de regie over hun leven. Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Het is fijn als bewoners hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Dagbesteding (Kom maar) Achterum is bedoeld voor thuiswonende ouderen die overdag behoefte hebben aan ondersteuning. Doelstelling is dat zij in goede gezondheid zolang mogelijk thuis kunnen wonen. 

Vacatures voor Compostella

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg PG en somatiek

  • Dagactiviteiten

  • Tijdelijk verblijf