Overslaan naar content

Vacatures thuiszorg

Thuiszorg bij BrabantZorg

BrabantZorg is geregeld op zoek naar nieuwe, inspirerende en enthousiaste medewerkers thuiszorg. De mensen die wij zoeken, hebben een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je weet goed op de behoeften van de cliënt en zijn netwerk in te spelen. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

Als thuiszorgprofessional speel je een cruciale rol in het leven van cliënten. Je biedt persoonlijke zorg en ondersteuning op maat, met als doel de kwaliteit van het leven van de cliënt te behouden en/of te verbeteren. Of het nu gaat om het helpen bij dagelijkse taken, het verstrekken van medicatie of het bieden van emotionele steun: jij maakt het verschil in het leven van anderen.

Achter elke voordeur ontmoet je een uniek persoon met een eigen verhaal. De ene keer kom je bij een jongvolwassene die thuiskomt na een ziekenhuisperiode of een ongeval. Jij biedt ondersteuning bij bijvoorbeeld de wondzorg of het leren omgaan met een stoma. De andere keer ga je naar een oudere dame die je helpt met het aantrekken van haar steunkousen en het druppelen van haar ogen. Je bent niet alleen zorgmedewerker, maar ook vertrouwenspersoon: mensen maken graag een praatje met je. De mensen kijken echt uit naar je komst.Vacatures thuiszorg

Filters

26 vacatures
6 van 26 weergegeven