Overslaan naar content

Nieuwehagen in Den Bosch

Nieuwehagen is een sfeervol gebouw aan de rand van de Bossche binnenstad. Veel bewoners komen van oorsprong uit ’s-Hertogenbosch, ze vinden het dan ook prettig om op loopafstand van de binnenstad te wonen. Familie en vrienden zijn altijd welkom in restaurant De Parade voor een smakelijke warme maaltijd, een kop koffie of een hapje en een drankje. Een mooie dag leent zich perfect om samen jeu de boules te spelen.

Zoals thuis

Als zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is vanwege lichamelijke of geestelijke beperkingen is Nieuwehagen een fijne, nieuwe leefomgeving. Ook cliënten die moeten revalideren na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname kunnen zorg ontvangen op deze locatie. Bewoners houden zelf zoveel mogelijk de regie over hun leven. Ze behouden hun sociale contacten en blijven deel uitmaken van de maatschappij. Wij sluiten aan bij de mogelijkheden van het netwerk van de bewoners, zoals buren, familie en vrienden. Precies zoals ze dat thuis gewend waren.  

Direct naast Nieuwehagen is een divers aanbod aan appartementen. Deze bewoners maken graag gebruik van alle faciliteiten die Nieuwehagen biedt. Het thuiszorgteam staat klaar om ook zorg aan mensen in de wijk te bieden.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen Nieuwehagen.

Kunstexpositie of biljartcompetitie

Welzijnsorganisaties en vrijwilligers organiseren diverse activiteiten. Het aanbod wisselt regelmatig: de ene keer wordt er met maatjes gewandeld, de andere keer is er een kunstexpositie. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, net als de biljartclub. De biljarters halen bewoners op om hen te laten genieten van de biljartcompetitie.

Met alle activiteiten en verenigingen, het gezellige restaurant en de jeu de boulesbaan is Nieuwehagen een heuse ontmoetingsplek in de wijk. Zo halen we de samenleving binnen en stimuleren we onderlinge contacten.

Vacatures voor Nieuwehagen

Huishoudelijk Medewerker | 20 uur
Op locatie
  • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Verzorgende IG | PG | 24 - 36 uur
Op locatie
  • 's Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
4 van 5 weergegeven

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg

  • Dagbehandeling

  • Tijdelijk verblijf

  • Revalidatie (geriatrisch)