Overslaan naar content

De Leyenstein in Kerkdriel

De Leyenstein ligt midden in Kerkdriel, naast het gemeentehuis. Het gebouw vervult een belangrijke functie in het hart van het dorp. In het restaurant kunnen zowel bewoners als mensen uit de omgeving terecht voor een warme maaltijd en op een mooie dag kan iedereen op het gezellige terras terecht voor een hapje of een drankje.

​Vertrouwd leven voortzetten

In woonzorgcentrum De Leyenstein kunnen senioren een appartement of aanleunwoning huren. Zij wonen zelfstandig en maken gebruik van de voorzieningen in De Leyenstein.

Ouderen met dementie wonen in kleinschalige woongroepen. De sfeer is er warm en gastvrij. Familieleden en vrienden komen bij hen ‘thuis’ als ze op bezoek komen. Diezelfde familieleden en vrienden spelen een belangrijke rol. Samen met medewerkers en vrijwilligers zorgen zij ervoor dat hun dierbaren zoveel mogelijk hun vertrouwde leven voort kunnen zetten.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van De Leyenstein.

Feestje bouwen

In De Leyenstein is veel aandacht voor het activeren van de beleving van bewoners, bijvoorbeeld door bewegen, spel en film. En als er iets is te vieren, dan is er een gezellige ruimte te huur om met familie en vrienden een feestje te bouwen.

Een grote groep vrijwilligers zorgt voor een gezellig praatje en helpt om activiteiten zoals bingo, koersbal en handwerken mogelijk te maken. Ook vijftigplussers uit de gemeente Maasdriel en omgeving kunnen aan alle activiteiten in huis deelnemen.

Vacatures voor De Leyenstein

De Leyenstein

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg

  • Kleinschalig wonen