Skip to content

Corte Foort in Oss

Midden in Park Zwanenberg ligt Corte Foort, een wooncomplex dat zich bevindt in de nabijheid van diverse voorzieningen, zoals horecagelegenheden, sportclubs, scholen en direct boven het gezondheidsplein Zwanenberg. Op dit gezondheidsplein bieden verschillende zorg- en welzijnsorganisaties een breed scala aan diensten op het gebied van zorg en welzijn. Hierdoor zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van alles wat de groene omgeving te bieden heeft.

Moderne appartementen

In Corte Foort zijn moderne appartementen beschikbaar. Corte Foort is speciaal ontworpen voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het wooncomplex bestaat uit twee verdiepingen en telt in totaal 48 moderne appartementen. Elk appartement beschikt over een eigen toilet en badkamer. Daarnaast is er voldoende ruimte in de woon-/slaapkamer om persoonlijke spullen te plaatsen. Op deze manier kunt u in alle rust bezoek ontvangen in uw eigen appartement.

Elke verdieping beschikt over twee ontmoetingsruimtes, elk met een eigen sfeer. Hier kunnen bewoners dagelijks genieten van een verse maaltijd. Daarnaast zijn er activiteitenruimtes waar bewoners bijvoorbeeld rustig kunnen lezen en waar verschillende activiteiten plaatsvinden.

De bewoners hebben de mogelijkheid om vanuit de huiskamers naar buiten te gaan en te genieten van de zon en frisse lucht. Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige daktuin met gezellige zitjes, wandelpaden, vlinderstruiken, fruitbomen, een kruidentuin, kleurrijke bloemen en rustgevende waterornamenten. Op de tweede verdieping zijn er twee ruime balkons, waarvan één overdekt.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Corte Foort.

Vertrouwd leven voortzetten

Het is belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten, en wij streven ernaar om dit mogelijk te maken. We hechten veel waarde aan de betrokkenheid van mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen, omdat zij als geen ander weten wat er nodig is om het leven zo normaal mogelijk door te laten gaan. Door gezamenlijke inspanningen kunnen we meer bereiken en vooruitgang boeken.

Vacatures voor Corte Foort

4 van 6 weergegeven

Corte Foort

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg