Overslaan naar content

Verzorgende IG

Vacatures verzorgende IG

Kom werken als Verzorgende IG bij BrabantZorg! Ben je gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg aan ouderen? Dan ben je op de juiste plek. We zijn op zoek naar een verzorgende IG om ons team te versterken en een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van cliënten.

Als verzorgende IG speel je een essentiële rol in het leven van ouderen. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van persoonlijke verzorging, het bieden van ondersteuning bij dagelijkse activiteiten en het monitoren van de gezondheidstoestand van cliënten. Daarnaast bouw je een vertrouwensband op met cliënten en zorg je voor een veilige en comfortabele omgeving. Ons zorgteam is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van cliënten. We streven naar een warme en respectvolle omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Een verzorgende IG heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met andere zorgprofessionals en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. We zijn op zoek naar een verzorgende IG die beschikt over een diploma Verzorgende IG niveau 3 en/of een diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3. Uiteraard heb je affiniteit met ouderenzorg. Je bent geduldig, empathisch en kunt goed zelfstandig werken. Ervaring in de ouderenzorg is geweldig, maar ook pas afgestudeerden worden aangemoedigd om te solliciteren. Als je deel wilt uitmaken van ons toegewijde team en bij wilt dragen aan het welzijn van ouderen, solliciteer dan nu op één van onze vacatures voor verzorgende IG in de ouderenzorg. We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons zorgteam.