Overslaan naar content

De Wielewaal in Zaltbommel

Even buiten het centrum van Zaltbommel, aan de rand van het park, ligt De Wielewaal. De levendige en gemoedelijke sfeer van ‘Bommel’, zoals de plaats in de volksmond heet, heerst ook in het huis. 

​​Vertrouwd leven voortzetten

In De Wielewaal zijn drie etages waar mensen zo zelfstandig mogelijk wonen. Bewoners hebben een appartement met toilet, douche en een keukenblok. Op iedere etage is een gemeenschappelijke ruimte waar enkele uren per dag een gastvrouw aanwezig is. Hier kunnen bewoners terecht om elkaar te ontmoeten of voor extra begeleiding en ondersteuning. 

Daarnaast zijn er in De Wielewaal drie kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Bewoners hebben er een eigen kamer en iedere woning heeft een gezamenlijke huiskamer met een eigen leefsfeer en inrichting. 

We proberen ervoor te zorgen dat bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde levensritme voort kunnen zetten. Dat doen we graag samen met familie, vrienden en vrijwilligers. Zij weten immers als geen ander wat hun dierbaren daarvoor nodig hebben.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van De Wielewaal.

Vacatures voor De Wielewaal

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

De Wielewaal

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg

  • Tijdelijk verblijf

  • Thuiszorg