Overslaan naar content

Maasland in Herpen

Een gastvrij ontmoetingshuis aan de rand van Herpen, dat is Maasland. Er is een grote tuin met dieren, die het landelijke karakter van het huis onderstreept. De deuren van ontmoetingsplein De Herperduin staan altijd open, ook voor bezoekers. Dat is gastvrijheid op z’n best.

Bewoners voelen zich thuis

Maasland beschikt over appartementen voor ouderen die willen wonen in een veilige omgeving, al dan niet met extra zorg. De appartementen zijn ruim en licht, voorzien van een keukentje en een badkamer. Er is veel ruimte om het appartement naar eigen smaak in te richten. Zo voelen bewoners zich snel thuis.

Bovendien wonen en werken we kleinschalig: per vleugel zijn er tien appartementen. Elke vleugel heeft een eigen huiskamer en keuken waar samen met de bewoners gekookt en gegeten wordt en waar activiteiten plaatsvinden.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Maasland.

Ieder heeft een eigen levensverhaal

Elke bewoner is anders, met een eigen levensverhaal. Dus is ook de zorgvraag verschillend. Maar voor alle bewoners is het belangrijk dat ze de regie over het eigen kunnen behouden. Daarom stemmen we de zorg zoveel mogelijk af op de wensen van onze bewoners. Samen kijken we wat mogelijk en nodig is. Daarbij streven we ernaar dat bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. 

In Maasland vinden we het welzijn van de bewoners belangrijk. We zijn daarom blij met alle enthousiaste vrijwilligers die zich daarvoor inzetten. Zij organiseren activiteiten als wandelen, yoga, spelletjes, koersbal, kienen en de soosavond.

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg somatiek

  • Verpleeghuiszorg PG