Overslaan naar content

De Heegt in Geffen

In hartje Geffen, vlakbij de kerk, ligt De Heegt. Het is een huis met een authentiek dorpskarakter. Veilig, knus en warm. Veel bewoners komen uit de omgeving van Geffen. Zij kennen elkaar en de medewerkers kennen hen. Dat maakt de betrokkenheid groot en zorgt voor een geborgen, ontspannen en huiselijke sfeer.

Compleet gerenoveerd

De Heegt is in 2021 compleet gerenoveerd. Bewoners hebben een appartement met eigen sanitair en een keukentje waar ze zelf koffie of thee kunnen zetten. 

Op de begane grond wonen ouderen die vanwege lichamelijke problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er is een mooie binnentuin met vogels en een groot terras. De eerste verdieping is gereserveerd voor ouderen met dementie. Zij beschikken over een riant dakterras. Dankzij leefcirkels genieten alle bewoners van veel bewegingsvrijheid en kunnen zij zich op een veilige manier in en rondom De Heegt bewegen.  

Op iedere verdieping is een gezellige huiskamer. Daar worden verse maaltijden bereid en activiteiten georganiseerd. Bewoners komen er graag om samen te eten, koffie te drinken, een praatje te maken of om deel te nemen aan activiteiten. Vrijwilligers organiseren er activiteiten zoals geheugengym, bloemschikken en kaarten maken. Dat zorgt voor gezelligheid in de tent. 

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van dit woonzorgcentrum.

Samen kijken wat mogelijk is

Wij stemmen de zorg zoveel mogelijk af op de wensen en mogelijkheden van de bewoners. We kijken naar wat iemand zelf kan en leggen daar de nadruk op, want het is fijn als bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Samen komen we verder.

Vacatures voor De Heegt

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg somatiek

  • Verpleeghuiszorg PG