Overslaan naar content

De Wilberthof in Berghem

De Wilberthof ligt pal in het centrum van Berghem, dicht bij de winkels en de kerk. De aanwezigheid van het gezondheidscentrum direct naast de deur is een groot pluspunt. Rondom De Wilberthof staan seniorenwoningen waar mensen zelfstandig wonen. Zij maken graag gebruik van de faciliteiten van De Wilberthof, bijvoorbeeld voor een warme maaltijd in het restaurant of om deel te nemen aan activiteiten. Dat zorgt voor veel levendigheid in huis.​

Zorg is maatwerk

Bewoners beschikken over ruime appartementen. Drie ervan zijn speciaal bestemd voor echtparen. Er zijn gezamenlijke woonkamers en er is een beschutte tuin. Dankzij domotica is het steeds beter mogelijk om een ‘open’ huis te zijn. De appartementen zijn ingericht voor ouderen met een zwaardere zorgvraag, zodat bewoners hier tot het eind van hun leven kunnen blijven wonen. 

Om de onderlinge interactie te vergroten, wonen cliënten met ieder verschillende zorgvragen gemixt met elkaar. Iedere bewoner is anders, met een eigen levensverhaal en dus ook met een eigen zorgvraag. Daar stemmen we onze zorg op af. Want het is fijn als bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Samen komen we verder.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van De Wilberthof.

Iedereen is welkom

Om ervoor te zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, biedt De Wilberthof ook thuiszorg en dagbesteding. 

Dankzij samenwerking met ouderenverenigingen, De Zonnebloem en een grote groep enthousiaste vrijwilligers, kunnen in De Wilberthof uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden. Iedereen is welkom. Zo halen we de samenleving naar binnen.

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg somatiek

  • Verpleeghuiszorg PG

  • Dagactiviteiten