Overslaan naar content

Sint Antonius in Volkel

Sint Antonius is een klein huis. Het staat midden in Volkel en maakt volop deel uit van het dorpsleven. Wonen in het dorpshart biedt de mogelijkheid voor een wandelingetje naar de bibliotheek of het winkelcentrum op de hoek. In de tuin onder de oude beuk, bij de Mariagrot of in de kiosk vinden bewoners rust. Dat past bij de gemoedelijke sfeer in Sint Antonius. 

Vaardigheden in stand houden

Ouderen die behoefte hebben aan extra zorg in een veilige omgeving kiezen voor Sint Antonius. Om vaardigheden in stand te houden, hebben we veel aandacht voor wat bewoners zelf kunnen. Wij stemmen onze zorg zoveel mogelijk af op ieders individuele behoefte. Zo hebben we bijvoorbeeld een 'prikkelarme' huiskamer voor mensen die dit fijn vinden. Samen kijken we wat mogelijk en nodig is. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Sint Antonius.

Gezelligste woonzorglocatie van Nederland

Sint Antonius mag rekenen op meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers. Zij maken activiteiten mogelijk, zoals bewegen voor ouderen, quizzen en creatieve activiteiten. Van tijd tot tijd treden er artiesten op en samen met de vriendenstichting worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals 'Volkel op glad ijs'. Niet voor niets werd Sint Antonius ooit uitgeroepen tot het gezelligste verzorgingshuis van Nederland.

Vacatures voor Sint Antonius

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg somatiek

  • Verpleeghuiszorg PG

  • Dagbehandeling en dagbesteding