Overslaan naar content

Loovelt in Oss

Loovelt is gelegen in het hart van de wijk Ussen in Oss, met het gemak van het winkelcentrum en wijkcentrum De Hille naast de deur. Het zorgcentrum biedt zorg aan ouderen met een psychiatrische achtergrond (GGZ-indicatie) die niet langer zelfstandig kunnen wonen, evenals aan ouderen met beginnende dementie of somatische problemen. We hechten er veel waarde aan dat bewoners de regie over hun eigen leven behouden. Samen kijken we naar wat mogelijk en noodzakelijk is, want het is van groot belang dat bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Familie en vrienden spelen hierbij een cruciale rol. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat zij een grote betrokkenheid behouden in het leven van de bewoners. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het dagelijkse leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Wij ondersteunen hen hierbij.

Locatievideo

Bekijk de locatievideo om een goed beeld te krijgen van Loovelt.

Mogelijkheden en voorkeuren

Bij Loovelt kijken we naar de mogelijkheden en voorkeuren van elke bewoner. Voor de een kan dat het sproeien van de tuin zijn, terwijl een ander de vaatwasser uitruimt, boodschappen doet met een medebewoner, post rondbrengt, de bibliotheek beheert of de receptiebalie bemant tijdens de avonduren.

Als handwerken of een kaartavond iemand veel plezier geeft, kijken we samen met familie, vrijwilligers en medebewoners hoe we dit kunnen organiseren. Zo hebben we inmiddels een wandelclub, een slagwerk cursus en teken- en schilderactiviteiten opgezet. Daarnaast komt er regelmatig een gepensioneerde bakker langs om samen met bewoners lekkernijen te bakken. Samen creëren we een gezellige sfeer in huis.

Vacatures voor Loovelt

Horecamedewerker | 16 - 20 uur
Op locatie
  • Oss, Noord-Brabant, Nederland
Regionale Flexpool Zorg | 0 - 36 uur
Op locatie
  • Oss en omgeving, Noord-Brabant, Nederland

Loovelt

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Verpleeghuiszorg