Overslaan naar content

Herintreders in de zorg: een nieuwe start met BrabantZorg

Ben jij iemand wiens hart altijd al bij het werken in de zorg heeft gelegen? Heb je echter een tijdje een andere weg bewandeld en ben je nu klaar om terug te keren naar de zorgsector? Bij BrabantZorg begrijpen we dat deze stap uitdagend en spannend kan zijn. Maak je geen zorgen, wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw herintreders-reis.

Persoonlijke ondersteuning

Bij BrabantZorg geloven we in het bieden van persoonlijke ondersteuning aan onze herintreders. We weten dat elk individu uniek is en daarom zorgen we ervoor dat het herintrederstraject volledig aansluit bij jouw behoeften. Of je nu hulp nodig hebt bij het actualiseren van jouw vaardigheden, het opfrissen van jouw kennis of het vinden van de juiste plek binnen onze organisatie; wij zijn er voor jou.

herintreders in de zorg

Investeren in jouw ontwikkeling

Hoewel een zorggerelateerd diploma zijn waarde behoudt, begrijpen we dat de zorgsector voortdurend verandert. Daarom investeren we in jouw professionele ontwikkeling. We bieden trainingen, workshops en andere educatieve mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet alleen met de juiste bekwaamheden, maar ook met plezier kunt werken in de zorg. Samen gaan we voor elke dag zo fijn mogelijk.

Mogelijkheden voor diverse functies

Of je nu wil starten als helpende, helpende plus, verzorgende, verzorgende ig, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige, bij BrabantZorg zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar. In een persoonlijk gesprek kijken we naar jouw diploma, eerdere ervaringen, kennis en kunde om te bepalen in welke functie je in eerste instantie kunt starten. Vervolgens stellen we samen een leertraject op om je te begeleiden naar de functie die gerelateerd is aan jouw diploma.

Herintreding verpleegkundige

Als mbo- of hbo-verpleegkundige is inschrijving in het BIG-register vereist. Als je uitgeschreven bent, bieden we je de mogelijkheid om een scholing te volgen bij een ROC, zodat je weer ingeschreven kunt worden. We begeleiden je door dit proces om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en bekwaamheid kunt terugkeren naar jouw rol als verpleegkundige.

Waardering van buitenlandse zorgdiploma's

Heb je een buitenlands zorgdiploma? Geen probleem! Je kunt deze laten waarderen volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Daarna gaan we graag met jou in gesprek om te kijken hoe we jouw vaardigheden en kennis kunnen inzetten binnen onze organisatie.

Jouw toekomst begint hier

Klaar om jouw herintreders-reis te beginnen bij BrabantZorg? Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk gesprek in te plannen. Samen zorgen we ervoor dat jouw terugkeer naar de zorgsector een succes wordt. Bij BrabantZorg staan we klaar om jou te verwelkomen en te ondersteunen bij elke stap van jouw reis.