Overslaan naar content

De Johannes in Veghel

Een uniek woonconcept met thuiszorg of huishoudelijke zorg van BrabantZorg. Op de hoek van de Van Diemenstraat en de Hiddes de Friesstraat in Veghel-Zuid heeft BrabantWonen 23 betaalbare huurappartementen gebouwd. Ze zijn bestemd voor mensen met een zorgvraag die zelfstandig willen wonen met thuiszorg en/of huishoudelijke hulp van BrabantZorg.

Het appartementengebouw staat op de plek van de voormalige Johanneskerk, midden in de wijk. Hier heeft u alle voorzieningen bij de hand. Zoals een gezondheidscentrum, winkels en een wijkvereniging met activiteiten voor jong en oud. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Winkelcentrum De Boekt. Iets meer nodig? Dichtbij het gebouw aan de Van Speykstraat stopt een bus die u in een mum van tijd naar het centrum brengt.

Vacatures voor De Johannes

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Samen leven, samen wonen, samen zorgen

In De Johannes staat samen leven, samen wonen en samen zorgen centraal. Bewoners ondersteunen elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, kunde, talenten, mogelijkheden en gezelschap. In De Johannes geloven we in de kracht en het talent van mensen. Daarom bent u zelf verantwoordelijk voor de gezamenlijke activiteiten in de ontmoetingsruimte. Hierdoor wordt wonen gezelliger, actiever en leuker.

De Johannes

Op deze locatie verlenen wij de volgende zorg:

  • Thuiszorg

  • Huishoudelijke thuiszorg