Overslaan naar content

Zorghulp met huishoudelijke taken | PG | 24 uur

Op locatie
 • Volkel, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maandHuishoudelijk

Dit ga je doen

Samenwerken in een veilige en knusse omgeving en dat ook nog eens in een bijzonder mooi pand! Van koken tot aan het afdoen van de kastjes, jij bent van alle markten thuis.

Wat ga je doen?

Jij bent de zorghulp die de bewoners begeleidt en ondersteunt tijdens de maaltijden. Daarbij zorg je ook voor een schone leefomgeving. Dit op locatie de Pastorie in Volkel waar bewoners met PG zorgvragen wonen. Jij besteedt wekelijks 9 uur aan huishoudelijk werk en 15 uur ben jij de zorghulp die onder andere zorgt voor dagelijks vers gemaakte avondmaaltijden. Jij bakt en kookt in de huiskamer voor de bewoners. Met jou willen de bewoners graag een praatje maken. Jij biedt dan natuurlijk een luisterend oor en je vermaakt ze door bijvoorbeeld een spelletje te doen. Samen met het team zorgen jullie dagelijks voor een betekenisvolle dag.


Om ervoor te zorgen dat elke bewoner omringd wordt door een schone woon- en leefomgeving, maak jij schoon volgens een schoonmaakplan. Je verzorgt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimten en in de appartementen van de bewoners. Het huishoudelijke werk wordt gedaan op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 14.00 uur. Van maandag tot en met zondag wordt er tussen 14.30 uur en 20.00 uur gewerkt als zorghulp. Je werkt om de week een weekend. De werkdagen en exacte werktijden zijn in overleg.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een korte cursus te doen als gastvrouw of zorgassistent;

 • Een salaris FWG 15: minimaal € 2.156,- maximaal € 2.616,- bruto per maand, op basis van een werkweek van 36 uur en volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. 

Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: 

 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Willem van Nuland, Manager Horeca en Facilitair, 06-10212193.

Op locatie
 • Volkel, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Huishoudelijk

of

Op locatie
 • Volkel, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.156 - € 2.616 per maand
Huishoudelijk

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter