Overslaan naar content

Zorghulp | Opleiding tot Zorgassistent(e) | 12 - 20 uur

Op locatie
 • Heelwijk (Heesch)
€ 13,78 - € 17,71 per uurZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Ben jij geduldig, zorgzaam en wil je graag iets betekenen voor anderen? Heb je affiniteit met ouderen en ben je flexibel inzetbaar? Start nu als zorghulp en word opgeleid tot zorgassistent(e).

Wat ga je doen?

Je start als zorghulp en je wordt gelijk onderdeel van het team. Je werkt op een afdeling met PG zorgvragen. In deze functie assisteer en ontlast je het zorgpersoneel. Om steeds meer te kunnen, te mogen en om over de juiste kennis te beschikken start je in oktober met de door BrabantZorg betaalde en ontwikkelde opleiding tot zorgassistent(e). Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk.


Gedurende de opleiding word je opgeleid om lichte zorgtaken uit te kunnen voeren. In de ochtenden ga je de zorgmedewerkers ondersteunen in het verzorgen en begeleiden van onze bewoners. Samen met de verpleging ga je bijvoorbeeld mee met de ochtend ronde. Jullie gaan alle kamers langs en terwijl jouw collega de bewoner wast, leg jij alvast schone kleding klaar en maak je het bed op. Je brengt bewoners naar activiteiten en haalt ze daar ook weer op. Ook neem je er de tijd voor om een praatje te maken met de bewoners of een kleine activiteit te ondernemen.

Als zorghulp ben je, van maandag tot en met zondag, flexibel inzetbaar. Er zijn meerdere mogelijkheden. De werktijden zijn afhankelijk van de zorgvragen op de afdeling waar je werkt. In de ochtenden liggen de werktijden tussen 7.00 uur tot 14.00 uur en in de avonden tussen 16.00 uur en 22.00 uur. Als teams zijn we flexibel en hebben veel voor elkaar over. We denken met elkaar mee om zo onze bewoners goede zorg te kunnen geven. Samen maken we elke dag zo fijn mogelijk!


Wat wordt jouw werkplek?
Onze locatie Heelwijk ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Heesch. Heelwijk is een moderne en open locatie welke midden in de gemeenschap staat, de
dorpsbewoners zijn betrokken en veel van hen werken als vrijwilliger op deze locatie. Je komt te werken op de PG afdeling team Binnenhof. 

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een opleiding tot Zorgassistent(e) die door BrabantZorg volledig wordt betaald, zowel de opleiding als de lesuren;

 • Als Zorghulp heb je een salaris in FWG 15: een uurloon van minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Nadat je de opleiding tot Zorgassistent(e) hebt afgerond heb je een salaris in FWG 20: een uurloon van minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:

 • Wil je graag in de ouderenzorg werken;

 • Heb je affiniteit met ouderen met dementie;

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelforganiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of met Teammanager Karin Brouwers via 06 47 87 73 89.

#LI-MB1
Op locatie
 • Heelwijk (Heesch, Noord-Brabant)
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Heelwijk (Heesch, Noord-Brabant)
€ 13,78 - € 17,71 per uur
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter