Skip to content

Wijkverpleegkundige | Thuiszorg | 24 - 32 uur

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 3.177 - € 4.264 per maandThuiszorg

Dit ga je doen

Voor de thuiszorg teams in Den Bosch zijn we op zoek naar een nieuwe Wijkverpleegkundige. Uren zijn in overleg. Ben je enthousiast en heb je een passie voor de ouderenzorg? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige is jouw zelfstandigheid en creativiteit van belang. Thuiszorg heeft meerdere kleuren, elk bezoek aan de cliënt is iedere dag anders. Jij coördineer, indiceert, evalueert en verleent zorg bij de cliënten thuis. Je doel is om de eigen regie van de cliënt te behouden in de eigen woonomgeving. Dit doe je in samenspraak met de cliënt, diens netwerk en het wijkteam. Je verricht verpleegtechnische handelingen in (hoog)complexe en/of instabiele zorgsituaties rondom de cliënt.

Je betrekt het netwerk van de cliënt en zet waar nodig zorgtechnologie en hulpmiddelen in. Omdat je de cliënten goed wilt kennen, werk je ook regelmatig mee in de directe cliëntenzorg. Je maakt gebruik van klinisch redeneren en coacht het team bij vraagstukken hierover.
Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen van je team. De zorg is continu in ontwikkeling. Hoe pas je dit toe binnen jouw team? Wat is hiervoor nodig? Samen met je naaste collega's wijkverpleegkundigen heb je hier regelmatig overleg over, om de ontwikkelingen zo goed mogelijk toe te passen binnen je team en Brabantzorg.

Tevens neem je deel aan andere werkgroepen die te maken hebben met de kwaliteit van zorg en ook jouw stem telt in ontwikkeling van beleid. Daarnaast begeleid je leerlingen om ook van hen goede zorgprofessionals te maken.

Je werktijden zijn overdag en van maandag tot en met vrijdag. Spreekt bovenstaande je aan? Bel, app of mail en wij gaan graag in gesprek met jou! Ben jij zelf niet diegene maar ken jij iemand die dit wel is, stuur gerust onze link door.Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

  • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;

  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

  • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

  • Een salaris in FGW 50: minimaal € 3.177,- en maximaal € 4.264,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

  • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt je HBO-V diploma op zak, bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en je wilt de thuiszorg graag leren kennen. Verder:

* Deel je graag jouw kennis en deskundigheid met collega’s;
* Ben je positief ingesteld en zoek je steeds opnieuw naar mogelijkheden om te verbeteren;
* Je staat open voor ontwikkelingen;
* Je bent een goede samenwerkingspartner;
* Beschik je over goede coachende vaardigheden;
* Ben je een echte netwerker, binnen en buiten de organisatie;
* Jij houdt van humor en gezelligheid evenals je team;
* Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

#LI-RA1

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;

  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Rens Artz 06-8252301.

  • Reageren kan tot en met 19 november 2023.
Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op datum van indiensttreding.

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.264 per maand
Thuiszorg

of

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.177 - € 4.264 per maand
Thuiszorg

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter