Overslaan naar content

Verzorgende IG Specifieke doelgroepen | Revalidatie | Uren in Overleg

Op locatie
 • De Wellen (Oss)
€ 2.695 - € 3.503 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Ben jij verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg? Geef jij goede zorg maar laat je de regie bij de bewoner of cliënt? Doe jij dit met maar één doel: elke dag voor de cliënten zo fijn mogelijk maken? Kom dan werken op de revalidatie afdeling van De Wellen in Oss bij BrabantZorg!

Wat ga je doen?
Je komt te werken op locatie De Wellen. Hier bieden we geriatrische revalidatiezorg aan voor neuro-revalidatie cliënten en orthopedische cliënten. Binnen afdeling de Stroming werk je nauw samen met de behandelaren van het Behandel- en Kenniscentrum. Cliënten komen veelal na een ziekenhuisopname en revalideren gemiddeld 8 weken om weer naar huis -of een andere passende woonvorm- te kunnen. 
Tijdens de revalidatie wordt gewerkt aan het herstel onder andere door het bieden van een revalidatieklimaat waar naast verzorgende ook behandelaren intensief betrokken zijn. Het accent ligt dan ook op het stimuleren en motiveren, waarbij de doelen van de cliënt het uitgangspunt zijn tijdens de te verlenen zorg.

Als verzorgende IG fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënten en hun familie en/of relaties. Ook coördineer je de zorg en begeleid je de cliënten conform het zorgplan. Dit met als doel dat de cliënt en hun familie en/of relaties weten bij wie ze terecht kunnen en de cliënt zodoende de benodigde zorg krijgt. Je kijkt mee hoe de dag zo fijn mogelijk georganiseerd kan worden voor de cliënt. Je overlegt met de cliënt en zijn of haar netwerk om te ontdekken wat de mogelijkheden en behoeften zijn. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk. Cliënten worden verzorgd en begeleid volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele behoefte en doelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorgt voor een goede informatieoverdracht.

Onze visie is “Elke dag zo fijn mogelijk”. In de praktijk doe je dat door de juiste vragen te stellen; wat wilt u? wat kunt u zelf? wat heeft u van mij nodig? Je begeleidt, verzorgt en verpleegt bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden en eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden.


Wil je meer weten over de Wellen? Volg ze dan op Facebook

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek op De Wellen binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG met aanvullende scholing tot Coördinerend Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst. 

Daarnaast:

 • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met oplettend vermogen;

 • Ben je zowel zelfstandig als sociaal waardoor je je verbaal goed kunt uitdrukken;

 • Beschik je over kennis van actuele werkvoorschriften en zorgprocessen;

 • Is de sociale kaart jou niet onbekend;

 • Zijn digitale vaardigheden voor jou geen hogere wiskunde;

 • Heb je affiniteit met de bewoners met een somatische grondslag;

 • Heb je ervaring met (gedrags)problematieken zodat je kunt omgaan met verschillende zorgsituaties.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met Recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. of voor inhoudelijke vragen met Teammanager Astrid van Gaal via 06 10 04 11 50.

#LI-MB1
Op locatie
 • De Wellen (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • De Wellen (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.695 - € 3.503 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter