Overslaan naar content

Verzorgende IG | 24 - 32 uur

Oss, Noord-Brabant, Nederland€ 2.467 - € 3.256 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Zorg waarbij mensen voorop staan: dat is ons streven. Mensen in kwetsbare situaties verdienen veiligheid, liefde, vakman/vrouw-schap en onze volle aandacht. Daarbij zijn familieleden, vrienden, buren en andere belangrijke mensen zeer welkom.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG binnen locatie Corte Foort ga je samen met familie en vrijwilligers werken met de vier richtingwijzers in dagelijkse situaties om 'Elke dag zo fijn mogelijk' samen met de cliënt en zijn of haar naasten te realiseren. De richtingwijzers zijn: 'ik vraag het u', 'ik ken u echt', 'ik werk met u samen' en 'ik versta mijn vak'. Dit vraagt wat van je kennis en ervaring maar ook van een open houding. Geen mens is tenslotte hetzelfde. 

Bewoners bewegen zich vrij over de hele verdieping en de mooie daktuin of het balkon. We volgen hen naar waar zij zich het prettigst voelen. De schoonmaak en de maaltijden worden verzorgd door collega’s van de huishoudelijke zorg en de keuken.

Je zet jouw kennis en ervaring in voor het creëren van een belevingsgericht leefklimaat. Op individueel niveau en in de groep. Je inspireert je collega’s hiermee en werkt samen naar een sfeer, waarin elke bewoner tot zijn recht komt. Dit zorgt elke dag voor nieuwe interessante uitdagingen en geen dag is hetzelfde.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

In de Osse wijk De Kortfoort staat sinds 2016 een nieuw gezondheidsplein: Plein Zwanenberg. Hier is ook locatie Corte Foort gevestigd, waar 48 mensen met dementie beschermd wonen en zorg krijgen. We hebben een woonomgeving waarbij kwaliteit van leven voorop staat. Gebruikmakend van nieuwe inzichten geven we dit, samen met bewoners, familie, vrijwilligers en een professioneel team, vorm.

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst. Daarnaast:

 • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met oplettend vermogen;

 • Ben je zowel zelfstandig als sociaal waardoor je je verbaal goed kunt uitdrukken;

 • Heb je affiniteit met zorg voor mensen met dementie; 

 • Weet je met moeilijk verstaanbaar gedrag om te gaan;

 • Ben je tactvol en hulpvaardig en kun je je goed inleven in bewoners;

 • Werk je graag samen binnen een zelf-organiserend team;

 • Durf je ook zelf beslissingen te nemen en hier zelfstandig naar te handelen.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09.

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.467 - € 3.256 per maand
Zorg en Welzijn

of

Oss, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.467 - € 3.256 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter