Overslaan naar content

Verpleegkundige | Somatiek | Uren in overleg

Op locatie
 • De Wellen (Oss)
€ 2.858 - € 3.848 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Vind jij het leuk om als verpleegkundige in een enthousiast team te werken waarbij je je collega’s coacht naar kwalitatief goede zorg? Heb je affiniteit met ouderen met somatische grondslag en kleinschalige woonvormen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Je weet als geen ander dat je je collega’s niets leert als je taken van ze overneemt. Jij coacht de collega’s in het team op de vakinhoud. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires om ook goede professionals te worden.

Je werkt mee in de zorg, zodat je de bewoners goed leert kennen. Daarnaast houd je je bezig met diverse aandachtsgebieden, zoals medicatieveiligheid, valpreventie en vrijheidsbeperkende maatregelen. Een hele diverse functie dus, waarin je je niet snel zult vervelen!

Binnen de kleinschalig wonen afdeling van De Wellen bevinden zich 2 woningen met 8 bewoners met een somatische grondslag en psychische problematieken. De woningen zijn gesitueerd op de begane grond met een huiselijke sfeer waar zoveel mogelijk het normale leven wordt voortgezet. Waarbij de toegankelijkheid en betrokkenheid voor familie en naasten van de bewoners hoog in het vaandel staat. Als verpleegkundige zorg je ervoor dat je situaties signaleert en analyseert. Je bespreekt met je team en met de kwaliteitsverpleegkundige wat er verbeterd kan worden. Door goed samen te werken met andere disciplines zoals ergotherapeuten en psychologen bouw je mee aan de kwaliteit van zorg.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 4 Verpleegkundige en affiniteit met bewoners met een somatische grondslag en psychische problematieken. 

Daarnaast:

 • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met oplettend vermogen;

 • Weet je collega´s op een natuurlijke manier te coachen en motiveren; 

 • Ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;

 • Ben je nieuwsgierig naar de achterliggende factoren bij onbegrepen gedrag, stel je een plan op met collega’s en familie en blijf je betrokken zolang dat nodig is;

 • Kun je zelfstandig prioriteiten stellen en werk je binnen globale richtlijnen en zorgplannen;

 • Druk je je mondeling en schriftelijk goed uit, wat van belang is bij het geven van informatie, bij de administratie in het cliëntsysteem en bij het schrijven van rapportages; 

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Hanneke v.d. Camp via 06 23 93 49 15.

#LI-MB1
Op locatie
 • De Wellen (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • De Wellen (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Jasmijn Vos

Campus (BBL) Recruiter