Overslaan naar content

Verpleegkundige Kleinschalig Wonen | Uren in overleg

Op locatie
 • Katwijk (Oss)
€ 2.858 - € 3.848 per maandZorg en Welzijn

Dit ga je doen

Ben jij verpleegkundige en is zorg voor mensen met dementie helemaal “jouw ding”? Werk jij graag in een gemoedelijke sfeer, waarin je jezelf ook kunt ontplooien als professional? Kom dan eens op de koffie: we leren je graag kennen!

Wat ga je doen?
Je komt te werken op de fijne locatie Katwijk in het centrum van Oss. Als verpleegkundige in een kleinschalige woonvorm PG ben je niet zo zeer bezig met verpleegtechnisch handelen. Jouw meerwaarde is dat je situaties signaleert en analyseert. Je bespreekt met je team en met de kwaliteitsverpleegkundige wat er verbeterd kan worden. Door goed samen te werken met andere disciplines zoals ergotherapeuten, Mi-Makkers, psychologen bouw je mee aan de kwaliteit van zorg.

Je weet als geen ander dat je je collega’s niets leert als je taken van ze overneemt. Jij coacht de collega’s in het team op de vakinhoud en begeleidt leerlingen en stagiaires om ook goede professionals te worden.

Een groot deel van je tijd ben je aan het werk in de zorg. Daarnaast houd je je bezig met diverse aandachtsgebieden, zoals medicatieveiligheid, valpreventie en vrijheidsbeperkende maatregelen. Een hele diverse functie dus, waarin je je niet snel zult vervelen!


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

In Katwijk is veel aandacht voor kwaliteit van leven. Tijdens de drukke momenten is er altijd een medewerker die “welzijnsdienst” heeft. Koffiezetten, krantje lezen met bewoners, een spelletje doen en vooral aandacht geven. De teams kijken wat bij de bewoner past en stemt daar de dag zoveel mogelijk op af.

Zo thuis als mogelijk: dat is waar de teams van Katwijk Kleinschalig wonen voor staat. In tien ‘huisjes’ wonen ieder zes bewoners met dementie. Samen met hun naasten, medewerkers en vrijwilligers leven zij het leven dat bij hen past. De één gaat graag biljarten in het restaurant, voor de ander is de beschutting van de huiskamer fijner. Dankzij leefcirkels hebben bewoners de vrijheid om te gaan waar zij willen en wat bij zijn of haar leven past.

In de teams zijn korte lijntjes. Het maakt niet uit wat je functie is: samen staan we voor kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Elke dag zo fijn mogelijk: daar staan we samen voor! 

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FWG 45: minimaal € 2.858,- en maximaal € 3.848,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst; 

 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 4 Verpleegkundige en affiniteit met bewoners met psychische problematieken. 

Daarnaast:

 • Motiveer en coach je collega’s op een natuurlijke manier;

 • Ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;

 • Kun je zelfstandig prioriteiten stellen en werk je binnen globale richtlijnen en zorgplannen;

 • Druk je je mondeling en schriftelijk goed uit, wat van belang is bij het geven van informatie, bij de administratie in het cliëntsysteem en bij het schrijven van rapportages en overdrachten.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen of bellen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Laura Nederhof 06 83 08 99 56.

#LI-MB1
Op locatie
 • Katwijk (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

of

Op locatie
 • Katwijk (Oss, Noord-Brabant)
€ 2.858 - € 3.848 per maand
Zorg en Welzijn

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Recruiter regio Uden BrabantZorg

Marloe Hamers

Regio Uden

Recruiter regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Recruiter regio Veghel/Meierijstad BrabantZorg

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Recruiter regio Oss BrabantZorg

Merel Breumelhof

Regio Oss

Campus recruiter voor BBL-studenten BrabantZorg

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter