Skip to content

GZ- of Masterpsycholoog regio Uden

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 3.897 - € 6.117 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

Heb jij een master Psychologie afgerond en affiniteit met geriatrie? Of ben je GZ-psycholoog en op zoek naar een leuke baan in de ouderenzorg? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!


Dit ga je doen

Als psycholoog bij BrabantZorg heb je adviserende en ondersteunende taken voor behandelaren en de zorgteams. Je onderzoekt, observeert en stelt zelfstandig diagnoses. Daarop breng je jouw advies uit. Je begeleidt en behandelt cliënten, hun naasten en de zorgteams en geeft informatie op maat.

In samenwerking met andere disciplines ontwikkel je behandel- en begeleidingsplannen. Dit doe je binnen de locaties van BrabantZorg in de regio Uden (bijvoorbeeld locaties Schaijk of Grave) maar ook in de eerste lijn.

Samen met je vakgenoten ontwikkel je jullie eigen professie binnen de het grotere psychologenteam binnen Brabantzorg als geheel. Ook bied je deskundigheidsbevordering aan medewerkers en vrijwilligers, bijvoorbeeld over gedrag bij dementie. En als GZ-psycholoog geef je werkbegeleiding aan de Master Psycholoog. Een veelzijdige baan waarbij je veel voor cliënten kunt betekenen dus!

Hier ga je werken

De behandelaren van het Behandel- en Kenniscentrum (BKC) zijn specialisten op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat de kwaliteit van leven toeneemt. Samen met onze behandelaars werken cliënten aan herstel na ziekte en revalidatie, aan weerbaarheid en behoud en vergroten van de zelfstandigheid. Ook bieden de behandelaren behandeling, begeleiding en consultatie in de laatste levensfase.

Je gaat werken in een enthousiast team van 2 Masterpsychologen en 4 GZ-psychologen. We bieden een gevarieerd pakket: binnen de regio zijn er mogelijkheden om te werken op verpleegafdelingen voor psychogeriatrie en kortdurend Verblijf (PG-revalidatie en crisisopname). De GZ-psychologen zijn daarnaast werkzaam binnen de GZSP (consultaties). Masterpsychologen bieden extramurale consultatie aan onder supervisie. Masterpsychologen krijgen werkbegeleiding en er zijn binnen de organisatie intervisiegroepen waar je bij aan kunt sluiten. Tevens bestaat er binnen Brabantzorg de mogelijkheid tot het volgen van de GZ-opleiding (twee opleidingsplekken).

Dit bieden wij

Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken! Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen.

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt, bieden we jou:

  • Een salaris van minimaal 3.897,- en maximaal 5.197,- euro per maand. Wanneer je GZ-Psycholoog bent, ontvang je een salaris van minimaal 4.392,- en maximaal 6.117,- euro per maand.

  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);

  • eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling;

  • En last but not least: fijne collega’s!

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG 60 of 65).

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Solliciteer direct!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature en het werk als psycholoog kun je contact opnemen met Marieke de Ruijter, GZ-psycholoog (06-19301780) op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdagen is Marjan van de Laar, GZ-psycholoog (06-20750195) bereikbaar.

#LI-RA1

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.897 - € 6.117 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.897 - € 6.117 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 33 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, talrijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/Bommelerwaard

Jeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter