Skip to content

Verpleegkundig specialist / Physician Assistant op de geriatrische revalidatie (GRZ)

Uden, Noord-Brabant, Nederland€ 3.897 - € 5.196 per maandArtsen en Behandelaren

Dit ga je doen

“Zelfstandig werken in een dynamische revalidatieomgeving met een gemotiveerd multidisciplinair team

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig specialist of Physician assistant werk je op onze locatie Udens Duyn. Je verleent hier de dagelijkse medische zorgverlening aan onze revalidatiecliënten (artsenvisites met de verpleging en verzorging), opnames doen en uitwerken van de meest relevante dossiervoering, MDO met families, zorg en behandelaren. Dit doe je onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Het doel is om de cliënten in een optimale conditie weer terug naar huis te laten keren. Deze zorg verleen je samen met een multidisciplinair team op de afdeling, waar je dagelijks mee af stemt.

Verder ben je onderdeel van de medisch vakgroep en draai je een paar keer per maand dienst in de regio voor spoedvragen. Hieronder vallen ook ANW diensten onder goede supervisie van de specialist ouderengeneeskunde.


Hier ga je werken

BrabantZorg is een grote vooruitstrevende zorgorganisatie, bestaande uit vier regio’s met 33 locaties tussen Zaltbommel en Boekel. Er zijn vier medische vakgroepen ingericht, te weten vakgroep Oss, Den Bosch, Uden en Meierijstad. De zorg wordt vormgegeven vanuit de visie dat de wensen van de cliënt leidend zijn in de zorg en behandelplannen. Mede door een goede secretariële ondersteuning, dossiervoering middels Ysis en vele behandelaren worden de medische vakgroepen optimaal ondersteund.

Onze locatie Udens duyn, ligt naast het ziekenhuis Bernhoven en telt 48 plekken voor geriatrische revalidatiezorg. Daarnaast maak je deel uit van de medische vakgroep in de regio Uden bestaande uit 5 specialisten ouderengeneeskunde, 3 basisartsen, 1 physician assistant en 1 PA in opleiding.


Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten en functies. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


 • een uitdagende en afwisselende baan als VS of PA.

 • een moderne zorgorganisatie waarin veel ruimte is om te leren en waarin je als VS/PA ook wordt gezien als volwaardige collega;

 • een collegiale samenwerking binnen de vier medische vakgroepen met veel affiniteit met opleiden en begeleiden van collega’s die het vak willen leren;

 • een baan waar je als VS/PA dagelijks tijd voor overleg werkbegeleiding krijgt en de samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten op basis van gelijkwaardigheid wordt vormgegeven;

 • een plek waar je dagelijks ook contacten hebt met mede behandelaren;

 • een organisatie waar naast de dagelijkse uitvoerende werkzaamheden ruimte is voor extra leermomenten in de vorm van FTO, refereren en intervisie met collega’s;

 • werken in vakgroepen die garant staan voor optimale medische zorgverlening in continue afstemming met de zorg, cliënt en diens mantelzorger en het multidisciplinaire behandelteam.


Daarnaast bieden we jou:

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris van minimaal € 3.897,- en maximaal € 5.196,- bruto per maand bij een 36 - urige werkweek volgens FWG 60 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!

 • En last but not least: fijne collega’s!

#LI-RA1


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma als MANP of Master PA.

Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Kun je zelfstandig werken en weet je wanneer je back-up in schakelt;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;


Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Solliciteer direct!

Wil je liever eerst even contact? Bel dan met onze recruiter Marloe Hamers, 06-16135840 of met Tom Wittenberg manager Manager Behandel- en Kenniscentrum, 06-13021450.

We maken graag kennis met je!


Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.897 - € 5.196 per maand
Artsen en Behandelaren

of

Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.897 - € 5.196 per maand
Artsen en Behandelaren

Waarom wil je bij ons werken?

✓ 32 locaties, altijd één bij jou in de buurt

Je ontvangt direct een vast contract

Koploper in de zorgtechnologie

Warme en samenwerkingsgerichte cultuur

Diverse zorgsoorten, tarijke groeikansen

✓ BOL- en BBL-opleidingen voor jong talent en carrièreswitchers 

Het sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënt zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.

Sollicitatieproces

Ontmoet de Recruiters

Marloe Hamers

Regio Uden

Patricia Voogd

Regio Veghel/Meierijstad

Rens Artz

Regio Den Bosch/BommelerwaardJeffrey ten Bokkel

Regio Oss

Lichelle Pijnenburg

Campus (BBL) Recruiter

Merel Breumelhof

Campus (BBL) Recruiter